Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már vonalkodós a bugyitok?
Figyelt kérdés
Szóval mutkor úgy jártam, hogy barátommal ketten voltunk és amikor lekerült rólam a bugyi sajnos kakis volt... Nem jól töröltem ki, de eddig nem zavart engem annyira mert hát a mosógép kivitte a kakifoltot, anyukám szokott szólni hogy töröljem ki jól, de most nem sikerült. Ti jártatok már így a barátotok előtt?2013. dec. 13. 15:15
21/39 anonim válasza:
Az én barátnőm ilyenkor jól jár, mert szépen tisztára nyalom neki.
Lehet utálkozni de azt is vele adták, tehát azzal együtt fogadtam el.
22/39 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
az unalom nagy úr de ennyire?
:D
23/39 A kérdező kommentje:
Ezt egy teljes mértékben komoly kérdésnek szántam!! :DD
2013. dec. 15. 20:36
24/39 Zakathol válasza:
Azt nem tudom észrevettétek-e, de ez az anyaszomorító bugyit hord férfiként b+...
25/39 anonim válasza:
24
úgy van vele h haza megyek és letépem az asszony bugyiját mert nagyon szorít :D
26/39 A kérdező kommentje:
Most ti azt hiszitek hogy csávó vagyok? :D
2013. dec. 15. 20:48
28/39 Zakathol válasza:
#26: Csak egy balfals vagy, aki még hazudni sem tud.
29/39 anonim válasza:
az lenne a legkevesebb bajod ha csak ezt hinnénk rólad...
30/39 anizotropikus válasza:
# 21/29
Lám, van aki meri vállalni önmagát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!