Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barát, szerelem vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barát, szerelem vagy csak játszik?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Megpróbálom röviden összefoglalni a lényeget.

Fősulin megismerkedtem egy lánnyal.Van pasija,de szarul élnek,igaz ez nem mentség rám nézve,de akkor is rástartoltam.

A szikra meg is van,keresi a társaságom,hazafelé velem jön,átkarolom,már volt amolyan ismerkedős találkánk is kétszer,ahol elmondtam neki,h én h is tekintek rá.

Annyit mondott,h nem jövök be neki,meg most nem is akar váltani.Ez ok,én kicsit "hidegebb",közömbösebb lettem.

Viszont ez zavarja.Mindig jön,h mi a baj,miért nem beszélek vele olyan sokat,el vagyok tűnve,mondtam neki miért,erre azt válaszolta,h ilyen miatt nem kell ezt csinálni,mert nagyon bír engem.

A héten lesz egy kisebb buli a suliban,ahová én nem megyek,de ő napok óta rágja a fülem h menjek.Szomorú lesz,ha nem leszek ott,stb,ilyeneket mond.

Most nem értem,mit akar? Ha nem tetszem neki,miért viselkedik mégis úgy,mintha akarna tőlem valamit? Vagy benézek valamit? Nem értem.A lányról tudni,h félénk,visszahúzódó,olyan nehezen megközelíthető.

2013. dec. 12. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Jól érzi magát veled, ez kétségtelen, lehet érezhet is valamit, csak még önmagának sem vallja be, főleg mert kapcsolatban van. Lehet tényleg csak barátként tekint rád, de olyan igazi barátként, akivel eltölti az idejét, aki figyel rá, aki megadja neki azt a biztonságot amit a párja nem... Ha már nyitott feléd, akkor szerintem vagy egy igazi barátként tekint rád, vagy pedig érezhet valamit, csak visszafogja hogy még a kapcsolatban benne van, vagy egyszerűen nem tudja mit kezdjen a jelenlegi kapcsolatával, és téged sem akar elveszíteni... mi nők furcsák vagyunk, sokszor mindent szeretnénk egyszerre, sokáig gondolkodunk, nehezen döntünk, idő kell nekünk... :)
2013. dec. 12. 10:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,a szombati bulin kiderül,miért is akarja ennyire ,h ott legyek:)
2013. dec. 12. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csak baratkent tekint rad.Lehetseges,hogy bejossz neki...

Kivancsi vagyok miert szeretne,hogy ott legyel... :D

2013. dec. 12. 14:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát én is.A mai viselkedése sem olyan volt,mint egy baráté:)
2013. dec. 13. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!