Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori kérdéseken a szerelem szex kategóriában miért ekkora a pia és diszkógyűlölet?
Tény ként van beállítva, hogy aki belép egy szórakozóhelyre, az összefogja hányni magát és és nyilvánosan fog erkölcstelenkedni vmi dzsuvás helyen. De hamár valaki kocsmába megy, az itt akkor is velejéig romlott ember.
Vagy rosszul figyeltem meg?
Aki meg azt írja, h szeret élni, az meg mindjárt k..rva.. :D pedig a 2 dolog nincs egymással semmiféle kapcsolatban:DDDDDDDD
amúgy sztem se feltétlenül fog berúgni az, aki bemegy egy diszkóba,pl. ha mi megyunk, akkor aki vezet, az max narancslevet vagy kólát iszik.... szóval..
én is megkaptam már, amikor kocsmát ajánlottam ismerkedési terepnek, h khösz, nem akarok részeg alkoholistákkal viaskodni :)
könyvtárba is csak agysebészek járnak, minden 14 éves agyatlan, minden nő a pénzre és a kigyúrt testre megy és lehetne még sorolni a hülye általánosításokat:)))))
Hàt, nekem az apám alkoholizmusba halt bele úgyhogy gondolom nem vagyok mérvadó...
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!