Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyakori kérdéseken a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakori kérdéseken a szerelem szex kategóriában miért ekkora a pia és diszkógyűlölet?

Figyelt kérdés

Tény ként van beállítva, hogy aki belép egy szórakozóhelyre, az összefogja hányni magát és és nyilvánosan fog erkölcstelenkedni vmi dzsuvás helyen. De hamár valaki kocsmába megy, az itt akkor is velejéig romlott ember.

Vagy rosszul figyeltem meg?

2013. dec. 11. 16:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mert ilyen az emberi agy. Amikor valami elvárható esemény történik, pl., hogy százezer fiatal jól érzi magát, az nem tűnik fel neki. De ha Hugyos Jóska összeokádja a nadrágját, az mindjárt szemet szúr.
2013. dec. 11. 16:38
 12/17 anonim ***** válasza:
A 4. és 10. válaszolók szóltak a legigazabban.
2013. dec. 11. 16:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A lepontozók véleményét szívesen hallgatom. Ha volt annyi véleményed, hogy lepontoztál, akkor fejtsd is ki, hogy miért. Úgy gondolom, ez így korrekt. Ha meg úgy érzed, betaláltak a mondataim, akkor gondolkodj el, miért találtad sértőnek, és ne a lepontozással állj bosszút!

"Hàt, nekem az apám alkoholizmusba halt bele úgyhogy gondolom nem vagyok mérvadó"

Tisztázzuk: buliba járni és inni nem ugyanaz, mint alkoholistának lenni. A négy fal közül lehet, úgy néz ki, hogy bulizni csak úgy lehet, ha vállalhatatlanul leiszod magad, kefélsz mindenkivel, majd pár év múlva az a kérdés, hogy az májzsugor, a túladagolás vagy az AIDS öl meg gyorsabban. A valóság ellenben nem ez. Mármint vannak ilyen emberek is, de az az ő bajuk, és azok többsége is kinövi - ahogy én is tettem.

2013. dec. 11. 16:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Azért az nem mindegy kinek mi a buli. Nekem pl 10-nél több ember már nem igazán pihentető és semmi esetre sem buli.

Az pedig hogy mi folyik egy-egy szórakozóhelyen, s itt értem a nagyobb diszkókat, az nem kitaláció, hanem pl kékfény hír. Egy pubba beülve lehet kulturáltan iszogatva dumálni. Az amit ma szórakozóhelynek hívnak, az a tizenévesek számára nem erről szól.

2013. dec. 11. 18:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert nagy az észosztási kényszer de kevés a tudás és az élettapasztalat. Sokan úgy járnak el szórakozni, hogy egy korty alkoholt sem isznak, ellenben nem minden alkoholista jár szórakozóhelyekre, de még van, aki kocsmába sem.

Az, hogy valaki milyen ember, nem attól függ, jár-e szórakozóhelyekre, de még attól sem, hogy iszik-e alkoholt.

Mert akár hiszik egyesek, akár nem, nem mindenki lesz alkoholista attól, ha alkalomadtán iszik néhány pohárral.

2013. dec. 11. 18:45
 16/17 anonim ***** válasza:

(#9 vagyok)

#13 nyugi, én nem pontoztalak le, mindenkinek a maga döntése. És tudom, hogy egy bulitól nem lesz az ember alkoholista, csupán az a tudat, hogy ez az izé vitte el apámat, egy kicsit tartóztat a koccingatástól.

2013. dec. 11. 21:21
 17/17 A kérdező kommentje:
#16-os ez szomorú, nagyon sajnálom, de én most nem azokról beszélek akik nem szoktak inni, hanem erősen lenézik azokat akik szoktak.
2013. dec. 11. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!