Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tegyek hogy meg csókoljon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek hogy meg csókoljon?

Figyelt kérdés
szóval. van egy fiú. teljesen bele vagyok esve,olyan cuki :) meg akart csókolni de én azt se tudtam mit csináljak ezért el toltam magamtól.. tegnap meg ölelt. de most rájöttem hogy mindennél jobban meg szeretném csókolni és hogy ne érezze azt hogy nem szeretem mert el utasítottam félelemből a csókját. szeretem és ő is engem mert el mondta meg tettek bizonyítják :) csak nem hogy mit tegyek hogy újra meg próbálja.. tegnap előtt ki simította az arcomból a hajam és rám nézett... szerintem akkor is meg akarta próbálni.. én akkor hagytam magam de végül nem lett semmi.. meg mikor beszélek a számat nézi utána a szemem majd megint a szám.. hogy érjem el hogy meg csókoljon? ne haragudjatok ha valamit rossz helyre írtam de most írok ide először :)

2013. dec. 11. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne várd, hogy a sült galamb a szádba repüljön. Te is ugyanúgy megcsókolhatnád. Milyen alapon várod el tőle, hogy azután, hogy eltoltad egyszer magadtól, újra meg merje próbálni? Legközelebb csókold meg te őt, akkor biztos lesz abban, hogy szeretnéd.
2013. dec. 11. 14:43
 2/6 A kérdező kommentje:
tudom és próbálom a tudtára adni de nem veszi a jelet :/ vagyis kérdezte már hogy szerelmes vagyok e belé. mikor mellettem ül látom rajta hogy piros feje és zavarban van ilyenkor mindig el kezd hülyéskedni
2013. dec. 11. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
De ne jelezni próbálj, hanem te lépd meg a dolgot... mit nem lehet ezen érteni? Szerinted nem bántottad meg eleve azzal, hogy eltoltad? Naná, hogy úgy érzi, hogy nem is akarsz akkor vele lenni.. bizonyítsd be, hogy szeretnél, és csókold meg, ne csak várd, hogy majd ő gondolatolvasó lesz...
2013. dec. 11. 14:52
 4/6 A kérdező kommentje:
oké! holnap adok az arcára egy puszit meg látom mit szól. ha örül akkor meg is csókolom :)
2013. dec. 11. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
mit kell ezen parazni??? ezt meg a 10evesek is tudjak-.- egyebkent mi tortent? sikerult?
2013. dec. 13. 20:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Sikerült :$ meg csókolt
2013. dec. 14. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!