Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy meg csókoljon?
Figyelt kérdés
nem szeretném "lekapni" :DD volt hogy meg öleltük egymást. Aztán volt hogy magához húzott és kérte hogy adjak neki egy puszit a szájára. Érzem hogy nem bírja tartani magát és én se nagyon. Vágyok a csókjára/puszijára.2013. dec. 10. 16:28
2/16 anonim válasza:
Pedig muszáj leszel lekapni. Komolyan nem értem egyesek problémáit.
3/16 anonim válasza:
A helyedben nekem eszembe se jutna ezen gondolkodni.
De miért nem te csókolod meg magadtól?
4/16 A kérdező kommentje:
De a fiúnak kell kezdeményeznie
2013. dec. 10. 16:31
5/16 anonim válasza:
30 évvel ezelőtt valóban így volt, most élvezzétek az egyenlőséget.
6/16 A kérdező kommentje:
:DDD akkor kezdeményezek én
2013. dec. 10. 16:34
7/16 anonim válasza:
ha kérte akkor miert nem csókoltad meg?
8/16 A kérdező kommentje:
Mert ott voltak a barátnőim.. és szerintem első csókot nyugodtan kell
2013. dec. 10. 16:41
9/16 anonim válasza:
Szerintem próbálj vele kettesben lenni egy térben és időben. Én pl nem teszek ilyet nyilvános helyen. Ismerősök előtt sem, max puszi arcra. Tudom, hogy nem vagyok kúl, de hát ezt meg leszarom. Szerencsére a barátnőm is pont ilyen defektes.
10/16 A kérdező kommentje:
Defektes:DD :) szerintem nem baj ha nem nyaljátok faljátok szét egymást utcán.. vannak olyanok akik már szinte ki elégitik egymást az utcán annyura szeretik egymást ._. Köszönön az egyetlen rendes tippet :)
2013. dec. 10. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!