Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bizonyítsak neki?
Figyelt kérdés
26 éves férfi vagyok és már rég óta gyötör a kiteljesedés hiánya egy lány iránt.A történet igen bonyolult,de megpróbálom a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban megfogalmazni! :) Ő egy évvel fiatalabb tőlem,de 10 éves korunk óta ismerjük egymást.Gyerekkorunkban elkezdtünk barátkozni,mikor úgy 14 éves korunk tájékán bevallotta nekem,hogy többet szeretne tőlem...-tehát szerelmes belém.Mivel érzéseim nem voltak kölcsönösek,akkor jobbnak láttam ha eltávolodok tőle és nem kínzom.Évekkel később,20 éves korunk tájékán,újra összehozott minket a sors,mivel egy társaságba kerültünk és így "éretten",más kapcsolatokkal a hátunk mögött újra haverkodni kezdtünk.Mivel nagyon jó fej,kedves és megértő csaj lett belőle,ráadásul fel is idéződtek bennem a régi emlékek,-valami megmozdult bennem...Akkor még tagadtam magam előtt is az érzéseimet,de egyre inkább jóban lettünk és állandóan csak rá tudtam gondolni.Ezt 2 évig tudtam elviselni szótlanul,(ugyanis komoly kapcsolata volt már évek óta,melybe úgy éreztem,hogy nincs jogom bele avatkozni),ezért leléptem külföldre,-amilyen messze csak tudok,hogy elfelejthessem.Persze ez nem sikerült,sőt egyre kínzóbb lett a vágy.Négy éve vagyok külföldön,de persze haza-haza járok.Mikor itthon vagyok rengeteget találkozunk,meg egyébként is sokat kommunikálunk egymással,mert van miről.-remekül megértjük egymást.Tavasszal,mielőtt legutóbb indultam volna vissza itthonról,egy gyönyörű márciusi éjszakán annyira gyönyörű volt és kedves,ráadásul percekig zokogott a vállamon,mert vissza kell mennem és sokáig nem láthat újra,tehát ekkor mindent bevallottam neki...-Bocsánatot kértem a régi hibáimért,elárultam neki,hogy számomra ő a tökéletes nő és csak vele tudom elképzelni az életem...Sajnos ez itt nem lett "happy end",mert nem adott konkrét választ (gondolom a régen tartó kapcsolata meg a másnap történő visszautazásom miatt,pedig esküdtem neki,hogy csak egy szavába kerül és vele maradok örökre,akár itthon,akár ha vinnem kell magammal).Annyit mondott,hogy ő is nagyon szeret,-hogy mindig is szeretett,de vissza kell mennem,így lesz a legjobb.Visszamentem.Nyáron szakított a régi kapcsolatával,melynek valahol azért nagyon megörültem. :) -Most pedig 8 hónap elmúltával újra itthon vagyok.Égtem a vágytól,hogy újra láthassam,ami be is következett,de találkánk végén bevallotta,hogy új kapcsolata van (-épp mielőtt felhoztam volna a "tavaszi" témát :)).Bevallása szerint nehezen viseli az egyedüllétet,de látom is rajta,hogy nem szerelmes az új srácba.Meg azt is látom,hogy miként csillognak a szemei,mikor velem beszélget önfeledten.Amit nem értek,hogy mért kínozza saját magát üres kapcsolatokkal,mikor egy annyira melegszívű és szeretetre vágyó teremtés,ráadásul ezzel engem is kínoz valahol.Meg azt is a lelkére kötöttem tavasszal,hogy ha nem szeret,nem muszáj velem lennie,de élje úgy az életét,hogy ragyogja be azt a boldogság,-akkor már én is sokkal boldogabb leszek.Szóval,tavasszal bevallottam neki mindent,-ő is szeret engem,-a barátjával is szakított a nyár folyamán,de összejött egy új sráccal.-tehát ez elég kusza...Nekem csak ő kell és tudom azt is,hogy én is kellek neki,de nem tudom,hogy mitől fél!Hogyan bizonyítsam be neki azt,hogy számomra más nők nem léteznek,-csakis őt akarom!?Remélem lesz köztetek olyan aki hasznos tanáccsal tud szolgálni számomra és előre is köszönöm!Apropó!-mivel úgy gondolom,hogy jelen esetben a női lélek bonyolultsága a fő téma,-megköszönném ha főként nők osztanák meg velem gondolataikat és tanácsaikat! :) Kösz!
Igaz,lehet ennyire taszítom,csak elfelejtette velem közölni 16 év alatt!:)nem baj,majd 16 év múlva...
2013. dec. 12. 02:53
32/37 anonim válasza:
Ideje nyomulni!
2013. dec. 12. 02:59
33/37 A kérdező kommentje:
Én közöltem vele,amit gondoltam.Nem fogok nyomulni,mint egy 16 éves!-Nem a teste kell!-A baj az,hogy saját magával sincs tisztában,pedig rettentően intelligens lány,-ezért egyszerűen lehetetlenség rajta elmenni (-a szó nem pejoratív értelmében).
2013. dec. 12. 03:06
34/37 anonim válasza:
Pedig,ha csak a Rómeót játszod,akkor elcseszted!
2013. dec. 12. 03:09
35/37 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok nyálas meg meglapuló fajta más nőkkel,de az tény,hogy ő a legérzékenyebb oldalamat hozza ki ilyen téren.De vele is történt már ez-az,nem ez a gond...
2013. dec. 12. 03:17
36/37 anonim válasza:
En azt mondom, hogy nem lenne szerencses, ha belekezdenel mindenfele bizonygatasokba, abbol konnyen erolkodes, gorcsosseg lehet, egyszer mar eleve nyiltan kozoltel vele mindent, felesleges ujra es ujra lefutni ezeket a koroket.
Most akkor itthon folytatod az eleted? Mert ha igen, en a helyedben annyit tennek, hogy csinalnam itthon a dolgomat, amit kell, alakitanam az itthoni eletem, kozben felvennem a kapcsolatot a lannyal, talalkozgatnank, programokat szerveznenk, beszelgetnenk, (remelhetoleg) jol ereznenk magunkat egyutt es hagynam, hogy a dolgok a maguk termeszetes folyamataban porogjenek.
Nem lenne szerencses nyomulni, nem lenne szerencses raakaszkodni es bizonygatni, hogy mennyire akarod ot, csak szimplan toltsetek egyutt tobb idot, hagyd, hogy magatol erezzen ra ujra a lany, hogy milyen jol kijottok, amikor egyutt vagytok, aztan hatha kialakul onmagatol a dolog...
2013. dec. 12. 10:17
37/37 A kérdező kommentje:
Visszamegyek néhány héten belül,ha nem történik semmi.Mint már említettem,rengeteget találkozunk,mikor itthon vagyok,meg remekül ki is jövünk egymással.Általában jó barátiak a témáink,viselkedésünk...-de ha remek a kedve,vagy egy picit többet borozik mondjuk,egész mást árul el a testbeszéde meg a témaköre.Persze ekkor ráhajthatnék,de nekem ettől több kell tőle!"Nappal",-megfontoltan valami gátolja sajnos...Leginkább arra gondolok,hogy a csalódás hagyott benne mély nyomokat,melyet gyerekkorunkban okoztam neki.-valahol tudat alatt ez munkálkodhat benne.Hisz én voltam az első,sajnos "plátói" szerelme...-nekem akarta adni a szüzességét,én meg hálátlanul elutasítottam...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!