Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok az oldalt olvasva nem éreznek késztetést arra, hogy bizonyítsák a fiúknak, érdemes őket választani?
Több srác írta már, hogy nem akar szenvedni a barátnőkereséssel, nagyon nehéz és borzasztóan sokba kerül.
A lányok reakciója persze az éles tiltakozás.
De, van olyan lány, akit inkább arra motíválnak az ilyen hozzászólások, hogy bebizonyítsa a fiúknak, ő nem ilyen?
Hát nem igazán szerintem.
Mert az ilyen fiúk,általában nő gyűlülők,vagy az önbizalom hiányosak.
Nekem ilyen férfi nem kéne.
Miért bizonygatnék itt bármit is ismeretleneknek?
Ha valakinek a barátnőkeresés szenvedés, ha csak pénzzel tud(na) csajozni, az annyira szerencsétlen, hogy valószínűleg idegesítene.
nem éreznek
sőt én személy szerint arra sem érzek késztetést, h a te gondolkodásmódodat megváltozzassam
mit bizonygassak... ha oda se jönnek nem fogok előttük fel-alá mászkálni hogy kellessem magam.
ha meg odajönnek, azt tapasztaltam hogy azoknak mindegy ki, ha elutasítom pár percre rá már másnak is lökik ugyanazt a szöveget.
ebből nem azt szűröm le hogy bárki szerint is érdemes engem választani... mit erőlködjek ha senki nem kíváncsi rám?
nem teszem magam szándékosan még szánalmasabbá köszi
Kérdező: tudom, hogy vannak ilyenek, mivel pont ilyen sráccal járok már egy éve.
De ő nem panaszkodott, hogy 9 éve nem volt nővel (később tudtam meg), nem hibáztatta a nőket amiatt, mert olyan sokáig nem jött neki össze. Annyi történt, hogy sokat beszélgettünk és csak megemlítette, hogy elég béna a nőkkel. Erre én azt mondtam neki, hogy "Igen? Pedig engem teljesen levettél a lábamról!".
Nem kellett neki bizonygatnom, hogy én más vagyok, mint a többi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!