Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon érdemes ráírnom az exemre fél év után?
Nem voltunk sokat együtt, de mivel az előtte levő barátom összetörte a szívem, ő egyszintű megváltás volt, és az a kevés idő vele egyszerűen tökéletes volt. Azért mentünk sézt, mert nem működött. Nekem friss volt új kapcsolatba beleugranom, neki pedig az első szerelem volt, s nem mindig találtak az elképzeléseink a kapcsolatunkról.
Tavasszal szakítottunk, egész nyáron szinte nem is találkoztunk, de nekem nagyon nehéz volt...
Most más barátom van, akivel jól megvagyunk, de még mindig hiányzik az exem.
Most, hogy újra iskolában vagyunk, minden nap látom, mert szemben van az osztályunk, így nagyon nehéz. Az az igazság, hogy én is figyelem őt néha, de annyiszor összenézünk, és ő is bámul... Nem tudom, mit tehetnék, akarok vele beszélni, mert már úgy gondolom, hogy fél év elég volt, hogy idegennek nézzük a másikat. Egy hónapja szülinapja volt, írtam neki smst, persze nem válaszolt, de azóta valahogy megváltozott.
Mit gondolhat? Folyton rajtakapom, hogyha kint vagyunk a folyosón, néz engem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!