Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet valakit könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet valakit könnyen elfelejteni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel igazából nem volt semmi köztünk (és nem is lesz mert messze lakik) de nagyon sokat beszélgettünk és nagyon megkedveltük egymást.. Aztán azon kaptam magam hogy folyton rá gondolok.. Azóta összejöttem egy másik sráccal de nem érzek iránta különösebben semmit viszont aki messze lakik majdnem hogy hiányzik és nem tudom kiverni a fejemből... Nem tudom mit csináljak... :( Segítsetek légyszi... ://

2013. dec. 9. 00:41
 1/6 anonim ***** válasza:
A diák jegy pedig 50% olcsóbb is.
2013. dec. 9. 00:42
 2/6 A kérdező kommentje:
koszi de meg igy is messze van ://
2013. dec. 9. 00:44
 3/6 GentLnazi ***** válasza:
Nem tudom ,én szinte bárkit elfelejtek hamar,de tok automatikusan,de mind1 is,ugyis egyformák,aki nem arra meg emlékszem xD
2013. dec. 9. 00:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Mekkora a távolság köztetek?
2013. dec. 9. 01:12
 5/6 A kérdező kommentje:
tatabanya-szomvathely 200 valahany km ://
2013. dec. 9. 01:22
 6/6 A kérdező kommentje:
szombathely*
2013. dec. 9. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!