Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen könnyen elfelejteni?
gondolj bele, 2 évig szerelmes volt beléd, meg még sztem utána is, csak tiszteletben tartotta amit te szeretnél. Azt hiszi, hogy csak játszol vele.
én sem tudnék annak a legjobb barátja lenni sokáig, akibe szerelmes vagyok...
Valószínűleg igazuk van az előttem szólóknak, csalódott, ezért kiábrándult. Nem biztos, hogy elfelejtett, de el akar felejteni.
Én mindenesetre szorítok neked, hogy sikerüljön kibékülnöd vele, de ha ő nem akarja, el kell fogadnod.
Én az életem első nagy szerelmét csak pár hónap alatt "felejtettem el" miután nagyon nagyot csalódtam benne, pedig azt hittem, örökké szeretni fogom. Szóval van ilyen is.
ha tudod hogy hol a hiba, mi a kérdés?
attól hogy elfordul tőled nem jelenti hogy el is felejetett. sőt, valsózínűleg élete egyik nagy csalódása voltál. csak egy férfi jobb esetben képes uralkodni az érzési felett. érthető hogy lazáskodik és más társaságot keres - épp kinövi a naivitását.
11:09 igaz, ez a másik téma, ha valaki igazán fontos, ez a "maradjunk barátok" erőltetés nem megy, főleg ekkora esés után
11:19 egyetértek
és szerintem ezekhez hasonló válaszok fognak jönni. nem voltál érett ahhoz hogy párkapcsolatban legyetek, ő meg nem volt érett ahhoz, hogy ezt felismerje rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!