Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem vesznek fel sehová mert jól nézek ki?
21éves vagyok hétvégi suliba járok és mivel hétközben unatkozok és a pénz is jó lenne nyár végétől folyamatosan állást keresek és sok helyre mindenben megfelelek de mégsem vesznek fel már utálok interjúkra járni az auchanba pl a teszten is jól teljesítettem rögtön hívtak elbeszélgetésre és nem tudom miért nem vettek fel lehet azt hiszik nekem am is van pénzem mert a szüleimnek vállalkozásuk van és hát adok a külsőmre csinos vagyok lehet ez nem szimpatikus mert barátnőmet felvették az ő szülei nem olyan jó helyen dolgoznak.
szóval nem tudom mit mondjak magamról lehet hazudnom kellene és gáz ruhákba menni.
Szerintem inkább azért, mert buta vagy. Végig olvastam az egész szöveget, amit írtál, és lezsibbadt az agyam. Hallottál már a tagolásról? Tudod, vesszők, pontok, felkiáltójelek, és egyéb írásjelek... jó dolog, megkönnyíti a szöveged értelmezését.
Mi a végzettséged?
Azért az becsülendő, hogy meg akarod keresni a magadra való pénzt annak ellenére, hogy a szüleid jól keresnek. Ritka az ilyen.
Van önéletrajzod?
Milyen állások jöhetnek szóba?
Melyik megyében élsz?
Eléggé otthon vagyok a témában, ha gondolod írj, hátha tudok segíteni.
1. Nehéz manapság állást találni.
2. Bocs, de az irományod alapján nem vagy egy agytröszt és talán ez miatt.
3. Nagyképűnek találnak talán.
Egyébként a szép embereket könnyebben felveszik (nem minden esetben) sok helyre, persze, ha fel tud mutatni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!