Ti mit fogtok csinálni akkor, ha sehova sem vesznek fel titeket?
Engem tavaly nem vettek fel, bár nem bántam túlzottan, mert nem is igazán volt kedvem ahhoz a szakhoz. Valójában akkor még nem is volt biztos elképzelésem arról, hogy mit szeretnék tanulni, mivel szeretnék foglalkozni. Így beiratkoztam egy 1 éves okj-s képzésre. Előnye, hogy van diákom, nem estem ki a iskolai, tanulós életből, és hátha egyszer még hasznomra válik ez a képzettség. :)
Ja és ez az okj pluszpontot ad idén arra a szakra, ahova felvételizem, szóval ezért is megérte.
Ha lett volna több eszem, akkor jobban ráfeküdtem volna a nyelvekre és többet tanultam volna, csinálhattam volna nyelvvizsgát, de sajna ez kimaradt.
Jó ötlet még a jogsi megcsinálása is. Plusz tényleg rengeteg tanfolyam, nyelvtanfolyam van, amit meg lehet csinálni ennyi idő alatt. Lehet persze dolgozni is, akkor legalább gyűjt az ember egy kis pénzt.
Vagy esetleg egy okj-s szakma, és ahogy többen írták, meló, új érettségi, nyelvvizsga.
Sajnos én idén is csődöt mondtam.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!