én vagy ausztriába megyek pl vagy okj-sra. ugrottak a terveim:S
2012. jan. 24. 21:05
2/11 anonim válasza:
1. kihagynak egy évet, majd újrapróbálják
2. választanak valamilyen másik szakot
2012. jan. 24. 21:05
3/11 anonim válasza:
És mit csinálnak azok a diákok, akik tavaly jelentkeztek ezekre a szakokra, pár év múlva végeznek és sehova se tudnak majd elhelyezkedni?
2012. jan. 24. 22:03
4/11 anonim válasza:
elhúznak külföldre,mennek más szakra,kihagynak egy évet csinálnak érettségit abból amiből kell és próbálkoznak máshol, okj,vagy kifizetik a tandíjat
nekem az osztályomból kb. 20an akartak ilyen irányba menni,és ezek a tervek eddig
2012. jan. 24. 23:17
5/11 anonim válasza:
Ez elsősorban az állami helyek miatt érdekes. Tudtommal 100 jogász hallgatót vehetnek fel,ebből testvériesen osztozik az ELTE-ÁJK és PPKE-JÁK. Ha államira nem kerülsz be,de tudod vállalni a költségtérítéses képzést,akkor oda nagy eséllyel bejuthatsz. A pontos összegekről ezen a linken/dokumentumban tájékozódhatsz: [link]
2012. jan. 25. 01:26
6/11 anonim válasza:
"Ez elsősorban az állami helyek miatt érdekes. Tudtommal 100 jogász hallgatót vehetnek fel,ebből testvériesen osztozik az ELTE-ÁJK és PPKE-JÁK."
Plussz még a PTE-ÁJK, DE-ÁJK, KRE-ÁJK, ME-ÁJK, SZE-ÁJK, SZTE-ÁJK. Legalábbis én nem olvastam még sehol,hogy ezeken a helyeken megszüntetik a jogászképzést.
2012. jan. 25. 17:05
7/11 anonim válasza:
"Plussz még a PTE-ÁJK, DE-ÁJK, KRE-ÁJK, ME-ÁJK, SZE-ÁJK, SZTE-ÁJK. "
Nem szűnik meg, csak fizetős lesz. Ezek az egyetemek nem kaptak teljes ösztöndíjas helyeket, csak önköltségest. És gondolom sokan nem tudnak kifizetni ennyi pénzt.
2012. jan. 25. 18:01
8/11 anonim válasza:
Wow..tudnál esetleg linkelni nekem oldalt, ahol erről van szó? Nem azért, mert nem hiszek neked, csak nem is tudtam, hogy még ezt is megszabták a keretekkel együtt.
2012. jan. 25. 20:37
9/11 anonim válasza:
Mégsem kell, megtaláltam az Indexen a cikket róla.
2012. jan. 25. 20:43
10/11 anonim válasza:
Már belinkelték a hivatalos kormányzati oldalt, minek ide index?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!