Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit fognak csinálni azok a...

Mit fognak csinálni azok a diákok akiket a keretszámok csökkenése miatt nem vesznek fel jogásznak vagy bármilyen gazdasági szakra?

Figyelt kérdés

2012. jan. 24. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
én vagy ausztriába megyek pl vagy okj-sra. ugrottak a terveim:S
2012. jan. 24. 21:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

1. kihagynak egy évet, majd újrapróbálják

2. választanak valamilyen másik szakot

2012. jan. 24. 21:05
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
És mit csinálnak azok a diákok, akik tavaly jelentkeztek ezekre a szakokra, pár év múlva végeznek és sehova se tudnak majd elhelyezkedni?
2012. jan. 24. 22:03
 4/11 anonim ***** válasza:

elhúznak külföldre,mennek más szakra,kihagynak egy évet csinálnak érettségit abból amiből kell és próbálkoznak máshol, okj,vagy kifizetik a tandíjat

nekem az osztályomból kb. 20an akartak ilyen irányba menni,és ezek a tervek eddig

2012. jan. 24. 23:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez elsősorban az állami helyek miatt érdekes. Tudtommal 100 jogász hallgatót vehetnek fel,ebből testvériesen osztozik az ELTE-ÁJK és PPKE-JÁK. Ha államira nem kerülsz be,de tudod vállalni a költségtérítéses képzést,akkor oda nagy eséllyel bejuthatsz. A pontos összegekről ezen a linken/dokumentumban tájékozódhatsz: [link]
2012. jan. 25. 01:26
 6/11 anonim ***** válasza:

"Ez elsősorban az állami helyek miatt érdekes. Tudtommal 100 jogász hallgatót vehetnek fel,ebből testvériesen osztozik az ELTE-ÁJK és PPKE-JÁK."

Plussz még a PTE-ÁJK, DE-ÁJK, KRE-ÁJK, ME-ÁJK, SZE-ÁJK, SZTE-ÁJK. Legalábbis én nem olvastam még sehol,hogy ezeken a helyeken megszüntetik a jogászképzést.

2012. jan. 25. 17:05
 7/11 anonim ***** válasza:

"Plussz még a PTE-ÁJK, DE-ÁJK, KRE-ÁJK, ME-ÁJK, SZE-ÁJK, SZTE-ÁJK. "

Nem szűnik meg, csak fizetős lesz. Ezek az egyetemek nem kaptak teljes ösztöndíjas helyeket, csak önköltségest. És gondolom sokan nem tudnak kifizetni ennyi pénzt.

2012. jan. 25. 18:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Wow..tudnál esetleg linkelni nekem oldalt, ahol erről van szó? Nem azért, mert nem hiszek neked, csak nem is tudtam, hogy még ezt is megszabták a keretekkel együtt.
2012. jan. 25. 20:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Mégsem kell, megtaláltam az Indexen a cikket róla.
2012. jan. 25. 20:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Már belinkelték a hivatalos kormányzati oldalt, minek ide index?
2012. jan. 25. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!