Az államilag támogatott keretszámok változásával szerintetek milyen mértékben fognak emelkedni a ponthatárok a műszaki jellegű szakokon?
Figyelt kérdés
BME-re pl 20%-kal kevesebb tanulót vesznek fel államira. Pl egy 390 körüli tavalyi ponthatár felemelkedhet 430 fölé? Hogy lehetne ezt kbra számolni?2012. jan. 21. 18:44
1/6 anonim válasza:
Honnan vetted az infókat? Én azt halottam, hogy a műszaki és informatikai képzési területe nem csökkentik, hanem bővíteni fogják.
2/6 A kérdező kommentje:
eduline.hu
2012. jan. 21. 20:03
3/6 anonim válasza:
A BME a gazdaságtudományi kar csökkentése miatt csökken, a mászaki képzéseken épphogy emeltek.
4/6 A kérdező kommentje:
Műszaki szakokon is 20%-os csökkenés lesz
2012. jan. 21. 21:33
5/6 anonim válasza:
Megnéztem valóban csökkentik a műszaki területen a teljes államilag támogatott keretszámot tavalyhoz képest, viszont létrehozták a részösztöndíjat, így több ember kerülhet be a 2 támogatási formába, mint tavaly.
6/6 anonim válasza:
Ez így annak kedvező inkább, akiket a kevesebb pont miatt alapból költségesre vennék fel, és így nem kell a teljes költségtérítést kifizetniük, csak a felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!