Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés

Lassan 30 vagyok és sose volt senkim...Nem vagyok helyes és kövérkés vagyok.A próbálkozásaim kudarcba fulladtak.Annyi gyűlölet van bennem,hogy elhatároztam éjjel nappal edzeni fogok,hogy kinézzek valahogy.Mindezt csak azért,hogyha majd megtetszek egy két csajnak ugyanazt tegyem amit a nők vele.Csak annyi esélyt adok nekik,amennyit én kaptam!

Elhatároztam,hogy nincs szükségem senkire,és a sportba temetkezem!

2013. dec. 7. 12:31
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
ma 13:22 Egy hétig sem bírnád falun te csicska!
2013. dec. 7. 13:58
 32/38 Költőnő? ***** válasza:
kétes értékű dicsőség ez nekem :))))
2013. dec. 7. 13:59
 33/38 anonim ***** válasza:
:D
2013. dec. 7. 14:03
 34/38 anonim ***** válasza:
Akkor hol a baj?;)
2013. dec. 7. 14:05
 35/38 A kérdező kommentje:
Szívattok de úgy érzem én semmi rosszat nem tettem!
2013. dec. 7. 14:05
 36/38 A kérdező kommentje:
Akkor hol a baj?;)-Ez nekem szol?
2013. dec. 7. 14:06
 37/38 anonim ***** válasza:

Alapvetően nincs ezzel semmi gond,az edzés legalább adna egy gerincet az életednek,viszont kérdés,hogy az elkeseredettségből fakadó kezdeti lendület meddig elég. Ezt meg cssk úgy tudhatod meg,ha elkezded.

Azt meg már most elárulom,hogy nem 1-2 évbe telik,amíg te elérsz egy olyan formát,amivel akár részlegesen elégedett lehetsz.Ez sok-sok idő,kitartás,és azért nem utolsó sorban pénz.

Én kívánom,hogy sikerüljön,viszont azért az emberi értékeket tartsd szem előtt,attól hogy sportolsz,meg netán eredményeket érsz el,nem feltétlen kell bunkó paraszttá válnod.Csak azért írom,mert sokaknál mutatkozik ilyesmi.

Ja,és ne akarj utálni mindenkit.Keresd meg azt a pár embert az életedben,akikkel érdemes foglalkozni,a többit meg sz*rd le.

2013. dec. 7. 14:34
 38/38 A kérdező kommentje:
Koszi utolsó!
2013. dec. 7. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!