Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés

Lassan 30 vagyok és sose volt senkim...Nem vagyok helyes és kövérkés vagyok.A próbálkozásaim kudarcba fulladtak.Annyi gyűlölet van bennem,hogy elhatároztam éjjel nappal edzeni fogok,hogy kinézzek valahogy.Mindezt csak azért,hogyha majd megtetszek egy két csajnak ugyanazt tegyem amit a nők vele.Csak annyi esélyt adok nekik,amennyit én kaptam!

Elhatároztam,hogy nincs szükségem senkire,és a sportba temetkezem!

2013. dec. 7. 12:31
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
20 évesen is :D
2013. dec. 7. 12:39
 12/38 anonim ***** válasza:

A sport, az eletmodvaltas, az egszsegedert valo tenni akaras jo otlet, hasznodra fog valni.

A dolog masodik resze kicsinyes, infantilis es felesleges is, mert nem leszel tole boldog, magaddal fogsz meg jobban kiszurni, mert lehet, hogy igy fosztanad meg magad attol, hogy egyutt legyel egy hozzad illo lannyal.

2013. dec. 7. 12:39
 13/38 A kérdező kommentje:
20 évesen is :D--- -_-
2013. dec. 7. 12:42
 14/38 A kérdező kommentje:
A dolog masodik resze kicsinyes, infantilis es felesleges is, mert nem leszel tole boldog....-Nem is akarok boldog lenni!.Gyűlölöm az emberek 99 százalékát!
2013. dec. 7. 12:43
 15/38 anonim ***** válasza:
Remélem soha az életben nem találkozunk...
2013. dec. 7. 12:44
 16/38 A kérdező kommentje:
.Cyan.-Nem bukom az idősebbekre!
2013. dec. 7. 12:46
 17/38 anonim ***** válasza:

Mégis ha sosem sportoltál,hogy képzeled,hogy most éjjel-nappal fogsz tudni?

Megmondom így mi lesz:2 hét alatt sz*rrá hajtod magad és megutálod a sportot is.

Szép fokozatosan kezdd el.

2013. dec. 7. 12:51
 18/38 A kérdező kommentje:
utolsó-Nem vagyok puhány...Nem ismeretlenek a fizikai dolgok!Falusi vagyok!
2013. dec. 7. 12:54
 19/38 anonim ***** válasza:

nagyon jó ötlet,de ha ennél is jobbat szeretnél ajánlanám a pszichológusokat, mert úgy tűnik hogy inkább a fejeddel van a gond

ismerek olyan 100kilós embert is akinek van párja,de ha a fejben gond van csak röhögni fognak rajtad,plusz elég szánalmas vagy

2013. dec. 7. 12:56
 20/38 Költőnő? ***** válasza:
igen, az íráskényszert már látjuk. köszönjük.
2013. dec. 7. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!