Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés

Lassan 30 vagyok és sose volt senkim...Nem vagyok helyes és kövérkés vagyok.A próbálkozásaim kudarcba fulladtak.Annyi gyűlölet van bennem,hogy elhatároztam éjjel nappal edzeni fogok,hogy kinézzek valahogy.Mindezt csak azért,hogyha majd megtetszek egy két csajnak ugyanazt tegyem amit a nők vele.Csak annyi esélyt adok nekik,amennyit én kaptam!

Elhatároztam,hogy nincs szükségem senkire,és a sportba temetkezem!

2013. dec. 7. 12:31
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Persze én vagyok a szánalmas mert akarva akaratlan elfogadtam,hogy nem lesz soha senkim,és nem rinyálok ez miatt!
2013. dec. 7. 13:01
 22/38 A kérdező kommentje:
Költőnő?-Kommentjeidet elfigyelve nagyon okosnak tartod magad.De meg senkinek nem segítettel itt,csak csusagolsz!
2013. dec. 7. 13:03
 23/38 anonim ***** válasza:

inkább a rinyálásod és a "bosszúd" miatt vagy szánalmas

búj be a vackodba,valószínűleg akkor se kellesz majd ha kigyúrod magad,arról nem is beszélve hogy van olyan akinek nem az jön be

mindegy hogy hogyan nézel ki ha 2mondatodból levágják hogy hozzád képest még egy bunkósbot is értelmes lény,ezen viszont csak némi önismerettel lehetne változtatni meg józan ésszel,de úgy tűnik hogy ez hiányzik

2013. dec. 7. 13:05
 24/38 A kérdező kommentje:
Mennyi tanult ember van itt!!Az anyja!! Mennyi értelmiségi!
2013. dec. 7. 13:07
 25/38 anonim ***** válasza:
A kövér nőkkel vigyázz, nagyon szemetek!!! Szerintem is megszivathatsz egy két csajt, de ne a jókat! Értékeld te is a jót!:)
2013. dec. 7. 13:09
 26/38 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék:)Senkit nem akarok szívatni....Egyszerűen ha akar valamelyik tőlem valamit nem veszek róla tudomást!
2013. dec. 7. 13:14
 27/38 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok puhány,falusi vagyok".

Akkor b*zdmeg ne is hallgas rám,csinálj amit akarsz csak ne itt sírj ha kidöglesz.Ha fogalmad nincs a dolgokról akkor mit okoskodsz?

Szerencsétlen.

2013. dec. 7. 13:22
 28/38 anonim ***** válasza:

A mozgás az igen, de a többi nem.

Nem kell éjjel nappal, elég, addíg, míg jól esik.

Azért mert mások bunkók, neked nem kell azzá lenned.

2013. dec. 7. 13:23
 29/38 Költőnő? ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Költőnő?-Kommentjeidet elfigyelve nagyon okosnak tartod magad.De meg senkinek nem segítettel itt,csak csusagolsz!

Te már csak tudod Tréfi Törp;)

2013. dec. 7. 13:28
 30/38 A kérdező kommentje:
Költőnő?Bejössz nekem :D
2013. dec. 7. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!