Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, miért csináltok ilyet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért csináltok ilyet? Nem értem ezt az egész helyzetet. Ötlet? Tanács?

Figyelt kérdés

Pontosan egy éve találkoztam egy fiúval, a szalagavatómon. Akkor nem történt semmi igazából, táncoltunk csak, és ennyi. Később megkeresett fb-on, írt egy levelet. Elkezdtünk beszélgetni, aztán azt vettem észre, hogy mindenféléről nagyon jól elbeszélgetünk és kifejezetten hiányzik, ha valamiért nem beszélünk egy nap. Találkoztunk is, minden tök jó volt. Ez év elején volt. Aztán végül nem lett köztünk semmi, inkább csak maradtunk barátok.

2-3 hónapig barátként beszélgettünk néhanapján, majd ismét egyre többet beszélgettünk. Április végén voltam lent nála, filmeztünk, beszélgettünk, csókolóztunk.

Utána bemutatott a barátainak, akit a suliból egyébként már ismertem, volt közös program stb. Azt hittem valamennyire azért komolyabb gondolja.

Az érettségi közben nagyon elhanyagolt, ami nekem rosszul esett. Ezzel nem lett volna semmi gond, ha elmondja, hogy miért van ez, de erre sem volt hajlandó. Végül egy közös ismerősünk megmondta neki, hogy most már elég volt ebből, és találja ki mit akar, ne húzza az agyam. Akkor tiszta vizet öntöttünk a pohárba, a végén összevesztünk egy kicsit. Azóta nem beszéltünk.

Én nem gondoltam semmit tenni ezután, mert tudtam, hogy úgysem fogunk többet beszélni. Pár nappal később letiltott facebookról is. Nem foglalkoztam vele, mert megbántott és csalódtam benne.

Az utóbbi 2 hétben többször is álmodtam vele. Valamelyik nap pedig a legjobb barátnőm, aki nagyon jól ismeri a fiút azt mondta, hogy egyébként mi nagyon összeillenénk.

Erre elkezd lájkolgatni a fiú facebookon, és most látom, hogy már nem is vagyok neki letiltva.

Most mi ez az egész?? Fiúk, miért csináltok ilyet?

2013. dec. 1. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tiszta vizet öntöttetek a pohárba? Nekem ez alapján úgy tűnik, hogy mégsem.
2013. dec. 1. 22:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Akkor úgy tűnt. Most mégis elbizonytalanodtam.

Ő megmondta akkor, hogy érettségi alatt nem akar senkivel semmit, érzelmileg pláne nem akar senkihez sem kötődni, mert fél, hogy akkor nem az érettségire fog koncentrálni. Én ezt elfogadtam, de elmondtam, hogy bántott, hogy ezt nem beszéltük meg előre. Utána hozzávágott néhány dolgot a fejemhez, hogy nem nagy dolog, hogy randiztunk párszor, meg hogy lent voltam nála stb. Ezen kicsit felkaptam a vizet, mert ha neki ez tényleg nem volt semmi, mondhatta volna és én is úgy állok hozzá. Úgy volt, hogy elköltözik augusztusban, ehhez képest még mindig ugyanott dolgozik, ahol eddig, ergo el sem költözött.

Viszont úgy váltunk el, hogy nem gondoltam volna, hogy még fogok róla hallani..

Erre most lehet, hogy tévedtem.. Mindenesetre kíváncsi leszek, lesz-e valami, vagy mi ez az egész.

2013. dec. 1. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:
szerelmes volt másba, most meg nincs senkije
2013. dec. 1. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Legjobb lenne ha most te tiltanád le a fb-ról, hogy ne lájkolgasson téged ezek után. Meg úgy egyáltalán; felejtsd el, ne is foglalkozz vele!

Ha megfektetne azután is kb. ezt csinálná veled!

2013. dec. 7. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Ilyet csak a hülyék csinálnak.

A gyerek egyáltalán nem férfias béna ,gyáva stb...

2013. dec. 7. 10:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó voltál neki, míg nem talál mást. Legjobb, ha hagyod és szóba sem állsz vele.
2013. dec. 7. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!