Milyen volt a szűzesség elvesztése? Nagyon fájt? Vigyázott rád a fiú? Leírod hosszabban az egész élményt meg magát a helyzetet?
Hát ha ennyire foglalkoztat a dolog akkor szerintem abból a pár évből pár hónap marad:)
Ok nélkül nem teszünk fel ilyen kérdést.Mindig lapul valami a háttérben.
20F
nekem nem nagyon akart kiszakadni, fájt is meg vérzett is, akárhogy vigyázott a barátom. de ki lehet bírni nem vészes. hány éves vagy ? tudom, hogy kíváncsi vagy, de ha nagyon fiatal vagy, akkor várj még vele, hidd el megéri !
19/L
Hátja..^^
A háttérben pedig a kiváncsiság alapul..:D
Tényleg!
Aztán ki tudja kit fogok és mikor megismerni, de nem hiszem, hogy mostanság el akarom veszteni...xD
igen NAGYON fiatal vagyok, 14 xD
és NEM AKAROM elveszíteni, csak kiváncsi vagyok rá, hogy kinek milyen volt! A sajátomé meg majd úgy fog alakulni ahogy jön és sokára! ^^
Nekem jó emlékeim vannak a szüzességem elvesztésével kapcsolatban. Maga a helyzet :
Az ágyán feküdve néztük a filmet. Eleinte 100%-ig a filmre koncentráltunk, viszont a film végefelé hosszan megcsókolt és simogatni kezdett. Ő volt felül. Lassan levette a pólóját, én pedig csak remegtem csókjaitól, na meg hogy mi fog történni. Ő már nem volt szűz. Majd az én pólóm is lekerült, simogatott, én pedig nem ellenkezdtem.
Fülembe súgta, hogy kíván, s megkérdezte, hogy én szeretném-e? Hirtelen nem tudtam, mit válaszoljak, így inkább megcsókoltam, aztán végül igent mondtam. Megbíztam benne. Fájt, mikor be akart hatolni, így helyet cseréltünk, s ezek után én voltam felül. Lassan ültem bele, így is fájt, de legalább én irányítottam. Ő közben nyugtatott. Aztán végül átszakadt, s egy kicsit vérzett. Ezek után a barátom nagyon gyengéden bánt velem, csodálatos volt.
19/N
17.01 Köszi! Ilyenekre gondoltam kb.!
17.22 LoL o.O* xD
Feküdtünk nálunk az ágyon és egy szimpla pettingnek indult, amit már előtte is csináltunk sokat, aztán egyszer csak eszembejutott, hogy miért ne? aztán mondtam neki, hogy most akarom elveszteni a szüzességem :D Ő furcsállta, kérdezte,hogy biztos? Aztán felémjött, levette a ruháimat, elkezdett orálisan kényeztetni,majd mikor abbahagyta levettem énis a ruháit, énis kényeztettem orálisan, aztán lefeküdtem alulra, még ujjazott egy kicsit, felhúzta a gumit, és betette.Nekem nem fájt annyira, épp hogy minimális is volt, nem vérzett, elég nedves voltam.:) 11 hónap után feküdtem le vele. Azóta már nem járunk. Ez 17 éves koromban volt. A mostani páromon viszont senki nem tud túltenni! Ő maga a szexcsoda nekem:)
18/L
előző vagyok.
felémjött=felém feküdt, rámfeküdt.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!