Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen volt a szűzesség...

Milyen volt a szűzesség elvesztése? Nagyon fájt? Vigyázott rád a fiú? Leírod hosszabban az egész élményt meg magát a helyzetet?

Figyelt kérdés
Félreértes ne essék, én még szűz vagyok és pár éévig az is akarok lenni, csak kiváncsiságból kérdem!
2010. ápr. 19. 16:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
32%

Hát ha ennyire foglalkoztat a dolog akkor szerintem abból a pár évből pár hónap marad:)

Ok nélkül nem teszünk fel ilyen kérdést.Mindig lapul valami a háttérben.

20F

2010. ápr. 19. 16:23
 2/20 anonim válasza:
100%

nekem nem nagyon akart kiszakadni, fájt is meg vérzett is, akárhogy vigyázott a barátom. de ki lehet bírni nem vészes. hány éves vagy ? tudom, hogy kíváncsi vagy, de ha nagyon fiatal vagy, akkor várj még vele, hidd el megéri !

19/L

2010. ápr. 19. 16:31
 3/20 A kérdező kommentje:

Hátja..^^

A háttérben pedig a kiváncsiság alapul..:D

Tényleg!

Aztán ki tudja kit fogok és mikor megismerni, de nem hiszem, hogy mostanság el akarom veszteni...xD

2010. ápr. 19. 16:31
 4/20 A kérdező kommentje:

igen NAGYON fiatal vagyok, 14 xD

és NEM AKAROM elveszíteni, csak kiváncsi vagyok rá, hogy kinek milyen volt! A sajátomé meg majd úgy fog alakulni ahogy jön és sokára! ^^

2010. ápr. 19. 16:32
 5/20 anonim válasza:
98%
Nem véreztem..nem fájt..nagyon jó volt *.*
2010. ápr. 19. 16:40
 6/20 anonim ***** válasza:
89%

Nekem jó emlékeim vannak a szüzességem elvesztésével kapcsolatban. Maga a helyzet :

Az ágyán feküdve néztük a filmet. Eleinte 100%-ig a filmre koncentráltunk, viszont a film végefelé hosszan megcsókolt és simogatni kezdett. Ő volt felül. Lassan levette a pólóját, én pedig csak remegtem csókjaitól, na meg hogy mi fog történni. Ő már nem volt szűz. Majd az én pólóm is lekerült, simogatott, én pedig nem ellenkezdtem.

Fülembe súgta, hogy kíván, s megkérdezte, hogy én szeretném-e? Hirtelen nem tudtam, mit válaszoljak, így inkább megcsókoltam, aztán végül igent mondtam. Megbíztam benne. Fájt, mikor be akart hatolni, így helyet cseréltünk, s ezek után én voltam felül. Lassan ültem bele, így is fájt, de legalább én irányítottam. Ő közben nyugtatott. Aztán végül átszakadt, s egy kicsit vérzett. Ezek után a barátom nagyon gyengéden bánt velem, csodálatos volt.

19/N

2010. ápr. 19. 17:01
 7/20 anonim ***** válasza:
31%
Fogott, kikötözött, végigkorbácsolt de élveztem. Minimális vérzés előfordult, mert túl vastag volt a sajtreszelő... :/
2010. ápr. 19. 17:22
 8/20 A kérdező kommentje:

17.01 Köszi! Ilyenekre gondoltam kb.!

17.22 LoL o.O* xD

2010. ápr. 19. 17:34
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Feküdtünk nálunk az ágyon és egy szimpla pettingnek indult, amit már előtte is csináltunk sokat, aztán egyszer csak eszembejutott, hogy miért ne? aztán mondtam neki, hogy most akarom elveszteni a szüzességem :D Ő furcsállta, kérdezte,hogy biztos? Aztán felémjött, levette a ruháimat, elkezdett orálisan kényeztetni,majd mikor abbahagyta levettem énis a ruháit, énis kényeztettem orálisan, aztán lefeküdtem alulra, még ujjazott egy kicsit, felhúzta a gumit, és betette.Nekem nem fájt annyira, épp hogy minimális is volt, nem vérzett, elég nedves voltam.:) 11 hónap után feküdtem le vele. Azóta már nem járunk. Ez 17 éves koromban volt. A mostani páromon viszont senki nem tud túltenni! Ő maga a szexcsoda nekem:)

18/L

2010. ápr. 19. 18:24
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok.

felémjött=felém feküdt, rámfeküdt.:D

2010. ápr. 19. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!