Milyen volt a szűzesség elvesztése? Nagyon fájt? Vigyázott rád a fiú? Leírod hosszabban az egész élményt meg magát a helyzetet?
Gusztustalan leszek, de így történt. 14 voltam baroira kíváncsi és éppen "nagylány".
Balatonon történt egy parkban... Nem tudom hogy vérzett e hiszen mint már említettem éppen megvolt..Jónak jó volt, de volt már jobb is azóta...Viszont ha egyszer belekóstolsz jajj...:D:D
Nekem a barátommal történt nálunk. Eljött egy este, tv-tünk kb 1 órát, majd felajánlottam, hogy megmasszírozom. Kb. 10-15 percig masszíroztam, amikor megfordult, felült, megcsókolt, rámnézett, simogatta a hajam, megcsókolt, lassan levette a felsőmet, simogatta a hasam, aztán felálltam (mert az ágy szélén ültem) levette a pólóját, odahajolt hozzám, megcsókolt, letolta a sliccem, kigombolta a nacimat, levette a melltartóm, ráfektetett az ágyra, majd simogatott, levette a bugyimat, kényeztetett és belém hatolt (gumi nélkül, mert kíváncsi volt arra, hogy neki milyen érzés elvenni egy lány szűzességét és persze utána nem sokkal felhúzta a gumit) Nagyon élveztem! :)Egy kicsit feszítő érzés volt, de nagyon élveztem! Véreztem, de nekem nem fájt annyira! :D
Azeste még ezek után 2x csináltuk, összesen 3x 4-féle pózban! :D
Isteni volt! És azóta vagyok nimfomán! :D
10:41!
Nekem is hasonló kétfelvonásos a sztorim :D
Van egy hawerom, akinél régebben szokásunk volt, hogy hétvégén többen összeültünk filmet nézni. Egyik hétvégén nem jött senki, csak ketten voltunk. Film közben - a mai napig nem tudom miért - egymásnak estünk. Tisztában volt vele, hogy szűz vagyok. Már csináltuk kb. 10 perce és hirtelen mintha elvágták volna, mindketten észbe kaptunk, hogy te jó ég mit csinálunk. :D Azóta is jóban vagyunk. :)
Egyáltalán nem fájt, nem is véreztem. Akkor 18 voltam.
Nem sokkal ezelőtt ismertem meg a szomszéd 'srácot', akkor volt 29 éves. Előtte azt se tudtam hogy létezik, nemhogy a szomszédom.Mindig hívogatott, de annyira nem érdekelt. Kiment külföldre dolgozni, és érezni kezdtem, hogy hiányzik. Pár hónap után hazajött és akkor felhívtam, hogy lenne-e kedve találkozni. Igent mondott. Mindig vitt vacsorázni, kirándulni... A harmadik randit megkérdezte, hogy megcsókolhat-e? Igent mondtam és HAZAMENTEM
Az srác egy teljesen kicsapongó életet élő macsó, tipikus lányok kedvence pasi volt, aki számára a párkapcsolat leghosszabb időtartama egy hét. Nagyon régóta ismertem már, egy oviba jártunk, aztán egy általánosba, aztán a baráti társaságunk lett ugyanaz, úgyhogy ismertem, mint a rossz pénzt. Az első szerelmem is ő volt, még oviban, de utána eltávolodtunk egymástól, sokáig utáltuk is egymást, de nyolcadikra kezdtek rendeződni a dolgok, eljárogattunk bulikba, alkalmanként még nálunk is aludt, de nem történt egy két csókon meg ölelésen kívül semmi. Mikor gimi első osztályos voltam az utcán találkoztunk, mindketten lógtunk a suliból, és végülis egymás mellett maradtunk. Elkezdett zuhogni az eső, felrohantunk hozzájuk, a szülei valami isten háta mögötti helyen voltak párterápián, így tök egyedül, vizesen, ott álltam vele szemben. Adott száraz cuccokat, meg mondta, hogy várjam meg legalább azt, amíg eláll az eső. Beraktunk egy filmet, amit nem tudom honnan halászhatott elő, mert valami végtelenül nyálas, iszonyat volt... végülis a karakterek első csókjánál ő is megcsókolt, elfektetett a kanapén simogatott, levette a pólóját. Megkérdezte, hogy megvárja-e amíg a szereplők dugni kezdenek vagy elkezdheti most...
Itt ugrottam fel, hogy na álljon meg a menetet, mondanom sem kell, odakint még rosszabb idő volt, mint addig, ő a város egyik felén én a másikban laktam úgyhogy esélyem sem volt hazamenni. Utánam jött hogy bocsánatot kérjen, én elkezdtem veszekedni vele.
Mint kiderült ő azt hitte, már rég nem vagyok szűz. Kért, hogy maradjak, más választásom nem is lett volna, úgyhogy ismét leültünk filmet nézni, ezúttal a Ragyogást, a Jack Nicolson félét.
Mondanom sem kell, a fantasztikus aláfestés, amit a film zenéje adott... Újra elkezdett csókolgatni és ismét eljutottunk ugyanarra a pontra, igaz a felsője már nem volt rajta.
Kijelentettem, hogy én nem igy akarom az elsőt, szeretnék előtte párkapcsolatot.
Erre ő a szemembe nézett, és suttogni kezdett.
Azt mondta, hogy majd tíz éve vár erre a pillanatra, hogy mondhatunk bármit, az első szerelem sosem változik.
Ennél nyálasabbat hallottatok már? Na mindegy, de akkor és ott tényleg minden azt bizonyította, hogy szeret, és szeretni is fog, belementem a dologba... Imádtam, kegyetlenül jó volt, eleinte egy kicsit fájt, de olyankor mindig megcsókolt, megölelt. Vérezni nem véreztem, és életem egyik legszebb élménye maradt : ))
Igaz így visszagondolva az egész olyan meseszerűnek tűnik, meg én is bénácska voltam, dehát gyakorlat teszi a mestert ugye xDD
A sráccal azóta is tartjuk a kapcsolatot, néha akár szex szintjén is, és rám kifejezetten igaz, hogy az első a legnagyobb szerelem, tény ami tény, vele a legjobb... Viszont soha nem is voltunk, és soha nem is leszünk együtt úgy, mint egy pár...
Bocsi a regényért, ha egyszer rámjön a mesélhetnék... hajajj meneküljön ki merre lát.
21/L
14:43 nemertelek hogy lehet ennek bedolni ez a srac minden mondtat/cselekedetet kezikonyvbol idezte radasul 18 voltal... es a szerelem nem az hogy megkapod akit mindenki akar
bocs de nekem ennel meg a 14eves balatoni parkos verzos sztori is meghitebb volt
temahoz meg entaplopasi vagyok nekem rossz volt elso tok keszvoltam hogy sikongat es babe-nek hiv total ledermettem ettol olyan filmes KLISSE/googlezd meg esos lovagos holgy/15 voltam de hihetetlenul frusztralt el se tudtam menni ami lehet azert is volt mert ovszer 1 borzalom kb mint szkafanderben focizni
Ha nem tetszik, nem hiszed el, hát istenem. Ilyen az élet, asszem túl fogom élni.
Amúgy nem csak az a baj, hogy a tiéd nem volt jót, hát akkor aki esetleg jól érezte magát, annak már el sem hisszük?
Aláírom, nyálas, és hihetetlen, de megtörtént.
Tudom, milyen az, amikor valaki tényleg szeret, és ez látszik minden mozdulatán, ismerem az embereket. Van már tapasztalatom velük.
De off vége, ha vitázni szeretnél, privátban megkereshetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!