Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek nagyon átlagos, ha egy lánynak mézárnyalatos beütéssel barna haja, és mogyoróbarna szeme van?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, szép az arc.. és jó testalkat.. Bejönne nektek?2013. dec. 6. 17:42
11/14 anonim válasza:
júj ezektől meghalok... mézárnyalatos barna haj, azta kuva én ilyet láthattam már? Mogyoróbarna szem... azannyát az már valami:D
Amúgy persze alapból a barna az ideálom.
12/14 anonim válasza:
Ha hexadecimális kódját írtad volna, sokkal jobban tudnám hogy milyen színű!
Például itt az én hajam színe:
13/14 anonim válasza:
Zsófikám, küldj egy képet és megmondom mennyire tetszel külsőre!
14/14 anonim válasza:
Ezek a gyengéim :)
Barna szem, ahhoz barna haj. Hosszú legalább derékig érő haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!