Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem érdekli az embereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekli az embereket a másik lelke?

Figyelt kérdés

Az, hogy hogy érzi magát, legalább barátilag. most pl. törölt egy fiú ismerősöm. Gőzöm nincs miért. Ő jelölt be, beszélgettünk, azt hittem legalább annyira lehet rá számítani, hogy alap szinten érdeklem mégha nem is akar semmit. Össze sem vesztünk.

Hosszabb távon nem érdeklek senkit, előbb utóbb mindenki csak eldob. Irigylem azokat akik ennyire tudnak válogatni és akárkit könnyedén eldobnak. Pont azokat nem keresik jehova tanúin és a koldusokon kívül akik tudnák értékelni az őszinte emberi érdeklődést. És így mondják, hogy nyugodtan kezdeményezzenek a nők is amikor úgyis csak eldobják őket?

Egész kiskorom óta mindig azt érzem, hogy sehol nincs rám szükség, senkit sem érdeklek. Már előre attól félek, hogy kibeszélnek, nem veszik szívesen akármilyen apró kis közeledésem. Mert mindig ez volt, sehol sem fogadtak el. :/

22N

2013. dec. 5. 12:15
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
*sok
2013. dec. 5. 13:00
 12/25 anonim ***** válasza:
Nem mindenki ilyen,úgyhogy emiatt még ne gubózz be.
2013. dec. 5. 13:01
 13/25 anonim ***** válasza:

Most loptak el egy csomó Facebook jelszót: [link]

De lehet, hogy csak 'takarított' az ismerősei közül. Ne fújd fel.

2013. dec. 5. 13:02
 14/25 A kérdező kommentje:

Egyikőnk sem akart semmit a másiktól, és egész jól elbeszélgettünk. Tudom, hogy van más aki tetszik neki, de ebből sem volt probléma. Nem kommenteltem neki.

Mi neked az ok kishitűségre? Ha az, hogy nincs egy közösség ahol kedvelnek, max páran titokban, de nekik is megvan a saját dolguk. Vagy az, hogy még nem volt viszonzott szerelmem hiába mondják, hogy szép vagyok. Általánosan alig van valami sikerélményem. Nem tudom hogy legyen így vidám valaki ha szinte csak rosszat tapasztal... Meg hogyan álljak bármihez pozitívan ha nincs mire fel...

2013. dec. 5. 13:08
 15/25 A kérdező kommentje:
Volt olyan is, hogy bejelölt valaki, megkérdeztem miért, erre azt mondta, hogy feltörték a fiókját. Aztán írt egy régi barátnőm pasija, hogy szokott látni vonaton egy barátja és tetszem neki. Na most az volt aki bejelölt. Bemásoltam neki amit írt a haverja erre írja, hogy mindegy, letörölhetem. -.- Ez is mi?...
2013. dec. 5. 13:15
 16/25 Költőnő? ***** válasza:

ne haragudj h ezt mondom, de hát remélem, hosszabb távon a javad szolgálom vele:

minden szavadból süt az önsajnálat, a túlzott komolyság és a letargia. Az emberek (főleg egy barátság v párkapcsolat elején) nem szeretik ezt, mert őket is iszonyatosan lehúzza.

Nem vagy egyedül ezzel a problémával, de ha Te nem tudsz változtatni a hozzáállásodon, dőreség azt gondolni h varázsütésre majd a világ fog.

Lehet, h kicsit többet kéne törődnöd magaddal, de nem olyan szinten, mint eddig, hanem mondjuk önismereti vonalon.

Kívánom, h sikerüljön, mert nem tűnsz Te rossz embernek, csak jelenleg az utad nem tűnik túl jónak.

2013. dec. 5. 13:23
 17/25 A kérdező kommentje:
Mivel most szar kedvem van, nem csoda. Tudom, hogy fárasztó ha valaki állandóan nyavalyog, mégsem adom fel vele a barátságot, mert emberileg meg értékes, de sok embert egyáltalán nem érdekli a másik ha egy kicsit is szomorú és nem végletesen utál élni.
2013. dec. 5. 13:40
 18/25 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az írásodból feltételezem, hogy középiskolát végeztél. Írtad, hogy szépnek is mondanak. Viszont amit #15-ös hozzászólásodban írtál az alapján totál naivnak tűnsz.

(Egy Nő nem adhatja ki magát ennyire, mert akkor sebezhető lesz.) Azt tippelem hogy levelezős fősulira jársz, és sokat vagy otthon, ezért szocializációban lemaradtál a korosztályodtól.

Járjál közösségbe! Tánciskola különösen jót tenne személyiséged fejlesztéséhez.

2013. dec. 5. 13:49
 19/25 A kérdező kommentje:

Milyen kapcsolat az aminél nem lehetek őszinte, nem adhatom át magam? Van nekem olyan emberre szükségem aki mellett nem lehetek önmagam? Elég keveset kell bejárni, bejárok, vonaton tök jól lehet ismerkedni.

Tánctanfolyam jó lenne, de késő este, délután vannak. Ahhoz megint át kéne járnom, mert itt ahol élek kondiba lehet járni max és szaunába.

2013. dec. 5. 13:55
 20/25 anonim ***** válasza:

Ha ismerkedés elején rögtön önmagadat adhatod, akkor számolj rá, hogy nyíltságodat kihasználják!

Ismerkedés elején egy srácnak sem szerencsés rögtön kiterítenie az összes lapját. Ha első látásra fülig belezúgott egy lányba, akkor is először ebből csak annyit érdemes megosztania a lánnyal, hogy szépnek találja. Pár beszélgetés után, hogy tetszik neki, sikeres egy-két randi után hogy mennyire szereti...

Az élet legnagyobb leckéje, hogy soha senkihez sem lehetünk teljesen őszinték, csak mondjuk 90%-ig.

2013. dec. 5. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!