Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekli az embereket a másik lelke?
Az, hogy hogy érzi magát, legalább barátilag. most pl. törölt egy fiú ismerősöm. Gőzöm nincs miért. Ő jelölt be, beszélgettünk, azt hittem legalább annyira lehet rá számítani, hogy alap szinten érdeklem mégha nem is akar semmit. Össze sem vesztünk.
Hosszabb távon nem érdeklek senkit, előbb utóbb mindenki csak eldob. Irigylem azokat akik ennyire tudnak válogatni és akárkit könnyedén eldobnak. Pont azokat nem keresik jehova tanúin és a koldusokon kívül akik tudnák értékelni az őszinte emberi érdeklődést. És így mondják, hogy nyugodtan kezdeményezzenek a nők is amikor úgyis csak eldobják őket?
Egész kiskorom óta mindig azt érzem, hogy sehol nincs rám szükség, senkit sem érdeklek. Már előre attól félek, hogy kibeszélnek, nem veszik szívesen akármilyen apró kis közeledésem. Mert mindig ez volt, sehol sem fogadtak el. :/
22N
Most loptak el egy csomó Facebook jelszót: [link]
De lehet, hogy csak 'takarított' az ismerősei közül. Ne fújd fel.
Egyikőnk sem akart semmit a másiktól, és egész jól elbeszélgettünk. Tudom, hogy van más aki tetszik neki, de ebből sem volt probléma. Nem kommenteltem neki.
Mi neked az ok kishitűségre? Ha az, hogy nincs egy közösség ahol kedvelnek, max páran titokban, de nekik is megvan a saját dolguk. Vagy az, hogy még nem volt viszonzott szerelmem hiába mondják, hogy szép vagyok. Általánosan alig van valami sikerélményem. Nem tudom hogy legyen így vidám valaki ha szinte csak rosszat tapasztal... Meg hogyan álljak bármihez pozitívan ha nincs mire fel...
ne haragudj h ezt mondom, de hát remélem, hosszabb távon a javad szolgálom vele:
minden szavadból süt az önsajnálat, a túlzott komolyság és a letargia. Az emberek (főleg egy barátság v párkapcsolat elején) nem szeretik ezt, mert őket is iszonyatosan lehúzza.
Nem vagy egyedül ezzel a problémával, de ha Te nem tudsz változtatni a hozzáállásodon, dőreség azt gondolni h varázsütésre majd a világ fog.
Lehet, h kicsit többet kéne törődnöd magaddal, de nem olyan szinten, mint eddig, hanem mondjuk önismereti vonalon.
Kívánom, h sikerüljön, mert nem tűnsz Te rossz embernek, csak jelenleg az utad nem tűnik túl jónak.
Kedves Kérdező!
Az írásodból feltételezem, hogy középiskolát végeztél. Írtad, hogy szépnek is mondanak. Viszont amit #15-ös hozzászólásodban írtál az alapján totál naivnak tűnsz.
(Egy Nő nem adhatja ki magát ennyire, mert akkor sebezhető lesz.) Azt tippelem hogy levelezős fősulira jársz, és sokat vagy otthon, ezért szocializációban lemaradtál a korosztályodtól.
Járjál közösségbe! Tánciskola különösen jót tenne személyiséged fejlesztéséhez.
Milyen kapcsolat az aminél nem lehetek őszinte, nem adhatom át magam? Van nekem olyan emberre szükségem aki mellett nem lehetek önmagam? Elég keveset kell bejárni, bejárok, vonaton tök jól lehet ismerkedni.
Tánctanfolyam jó lenne, de késő este, délután vannak. Ahhoz megint át kéne járnom, mert itt ahol élek kondiba lehet járni max és szaunába.
Ha ismerkedés elején rögtön önmagadat adhatod, akkor számolj rá, hogy nyíltságodat kihasználják!
Ismerkedés elején egy srácnak sem szerencsés rögtön kiterítenie az összes lapját. Ha első látásra fülig belezúgott egy lányba, akkor is először ebből csak annyit érdemes megosztania a lánnyal, hogy szépnek találja. Pár beszélgetés után, hogy tetszik neki, sikeres egy-két randi után hogy mennyire szereti...
Az élet legnagyobb leckéje, hogy soha senkihez sem lehetünk teljesen őszinték, csak mondjuk 90%-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!