Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az embereket kb hány éves korukban kezd érdekelni a szex meg a másik nem? (külön fiúk, lányok)
fiúk:14 felett.
lányok: 12 felett.
Persze nem biztos.
ronaldo,nincs igazad,ugyanis nekem már 11 évesen ált a tököm,és reménykedtem hogy egy csaj csak ugy odajön és le.szop,természetesen nemjött össze. :D
namármost,ha a csajok korábban érnek,akkor őket mikor érdeklik a "férfiak"?10 évesen?
Változó ,engem 12éves koromban kezdtek el érdekelni a lányok .
14/f
Engem személy szerint 14 éves koromban kezdett el érdekelni a másik nem, de csak ilyen kézfogásos, csók stílusban. Komolyabban pedig 16 éves koromban. (tehát szex, meg ilyenek)
L
Hát, Freud szerint igaza van Xeno-nak, mert 4-5 év körül jön el az a korszak a gyerek életében, amikor kérdezgeti, hogy a kis Pistikének miért lóg ott valami a lába között, és a kis Julcsikának meg miért nem. Ilyenkor jön az első szerelem ideje, mikor a kislányok úgymond beleszeretnek az apjukba, a kisfiúk meg az anyjukba, a nemi szerepeket elsajátítják, stb.
Amikor meg ez már tudatosan történik (nem az apuba szerelmes vagyok rész, hanem a Józsika olyan aranyos a párhuzamos ötödikből rész), az a pubertás kezdetéhez köthető, nagyjából, és mint olyan, ez mindenkinél más.
Mellesleg, erekcióra képes a kisfiú pubertás előtt is, csak magömlése nincs olyankor.
Mindehhez persze nagyban hozzájárulnak a környezeti tényezők, mint a média, társaság, szülők, stb. Ezért manapság már a 11 éves kislánykáknál menő dolog, ha összejön egy pasival, és még meg se jött neki, de azért lefekszik vele, és a hasonló korú kisfiúknál is dettó ez a helyzet.
Engem kb 15-6 évesen kezdett el komolyabban érdekelni a téma. Azt hiszem, ritkaságszámba megy, hogy én még az ELŐTT kezdtem el az elméleti részt gyűjtögetni, mielőtt a gyakorlatban kipróbáltam volna magam, de hát ez már amúgy sem az én gondom, csak remélhetem, hogy majdan a saját kölkeim hasonlóan okosak legyenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!