Lehetséges, hogy létező embereket alkottammeg? Esetleg egy másik dimenzióban lévő lényeket?
Figyelt kérdés
Egy játékkal játszva készítettem egy különös várost (Ködváros, azaz "Hamvasztóföld") ahol szürke a talaj és fehér. és szélforgók. de nem ez a legérdekesebb az egészben, hanem azok amiket ebbe a városba alkottam. Különböző embereket, vagy emberszerű lényeket. Amik valahol úgy érzem belőlem származnak! lehetséges hogy ezek valahol tényleg élnek vagy éltek 8esetleg fognak élni)? (képeket mindjárt küldöm)2013. febr. 21. 17:29
1/25 anonim válasza:
Baromi ütős anyagot használhatsz!!!
3/25 anonim válasza:
Küldj nekem is a cuccból légyszi,mert kegyetlen sz.r napjaim vannak...
4/25 anonim válasza:
remélem ez a cumó széles körben nem fog elterjedni mert akkor lesznek ám fura dolgok majd.
5/25 A kérdező kommentje:
Jó, akkor mindjárt küldöm a képeket, de ne ijedjetek meg tőlük
2013. febr. 21. 19:04
6/25 anonim válasza:
Na erre már én is kíváncsi vagyok...
8/25 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy Minecraftról vagy valami egyéb gagyiságról beszélsz.
9/25 Dalek Traak válasza:
Mutasd a képeket! Erre én is kíváncsi lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!