Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk általában miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk általában miért a plázacicákat tartják szépnek?

Figyelt kérdés
ezt úgy értem hogy ha egy csaj pózolós képet rak fel facebookra 300-an lájkolják hogy milyen gyönyörű, az a legszexszibb, póthaj, műköröm, szilikon mell, műszempilla, erősebb smink... de ah egy lány egyszerű, természetes nem festi magát, nem öltözik úgy hogy kint van mindene akkor azt besorolják az átlagosok közé.
2013. dec. 4. 18:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akkor is csak egy darab járkáló pina, semmi más. De mivel sok emberi kapcsolatuk van ezért többnyire közvetlenek és vidámabbak is mint az "egyszerű, természetes" lányok akik mint egy tojásokat költő tyúkanyó begubóznak egy sarokba és minden kínjuk van, ha a közelükbe mész, ha pedig megszólítod őket akkor inkább lekoptatnak mert nem tudják mit kezdjenek a helyzettel.
2013. dec. 4. 18:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen én egyik fajta nőnek sem lájkolgatom a képeit. Facen se vagyok valami aktív. Legfeljebb belépek, leviszem a tálcára és játszok. Ha valaki akar valamit, úgyis kuvákol az üzenetküldő. Jó, hogy említettem a játékot, megyek is Batmanezni.
2013. dec. 4. 18:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez nemígyvan.
2013. dec. 4. 19:02
 14/18 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudom pontossan, talán mert vonzóbbnak néznek ki az átlag nőknél. Mondjuk nekem is egy ilyen plázacica kellene párnak, bár nem tudom, hogy havi 70ezer forintból hogy tudnám ´kényeztetni´

Munkatársaim is ezzel piszkálnak, hogy miért a legjobb nőkért folyatom a nyálam az átlagnál csúnyább külsőmmel. Dehát ez van.. Naés ti nők is csak az izmos, kigyurt helyespasikra buktok. 23f

2013. dec. 4. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:
igheeen, vegyük alapul ismét a 12-16 évesek viselkedését!
2013. dec. 4. 19:16
 16/18 anonim ***** válasza:
A lányok miért a soványka,zselézetthajú,csőnacis,fülbevalós pasikra mondják hogy jó pasik?
2013. dec. 4. 19:17
 17/18 Charlie30 ***** válasza:
A kérdező van vagy 100 kg.
2013. dec. 4. 19:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Plázacicákat meg se nézem, a fácsét meg leszarom. Problem?
2013. dec. 4. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!