Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk általában miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk általában miért a plázacicákat tartják szépnek?

Figyelt kérdés
ezt úgy értem hogy ha egy csaj pózolós képet rak fel facebookra 300-an lájkolják hogy milyen gyönyörű, az a legszexszibb, póthaj, műköröm, szilikon mell, műszempilla, erősebb smink... de ah egy lány egyszerű, természetes nem festi magát, nem öltözik úgy hogy kint van mindene akkor azt besorolják az átlagosok közé.
2013. dec. 4. 18:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Azok a fiúk nem tartják szépnek,csak nekik hízelegnek mert tőlük könnyű szexet kapni!
2013. dec. 4. 18:53
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert dugni szeretünk, a plázacicák pedig híresek a fehérmájúságukról így persze, hogy megragadunk minden esélyt.
2013. dec. 4. 18:53
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
hátén meg pont úgy vagyok vele h nem a plázacicák jönnek be ;) :)
2013. dec. 4. 18:54
 4/18 anonim ***** válasza:
de a plázacicákat milyen pasik szeretik? a normális, szép, nem sminkelt lányok kapnak rendes pasit
 5/18 A kérdező kommentje:
jó csak ha elmegy egy ilyen csaj akkor mindenki mondja néz micsoda jó nő.
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
*sniff*... ahhh the smell of envy!
2013. dec. 4. 18:55
 7/18 anonim ***** válasza:
54%

Ezt a tizenévesek,vagy az éretlen huszonéves suhancok csinálják.

Érettebb, normális, épeszű férfi nem csorgatja a nyálát egy ilyen semmirekellő fajra, max egy éjszaka erejéig.

2013. dec. 4. 18:56
 8/18 anonim ***** válasza:
52%
Tehát kérdező irigykedsz.Nem szép dolog!
2013. dec. 4. 18:56
 9/18 ASOT ***** válasza:
Most szomorú vagy nagyon?
2013. dec. 4. 18:57
 10/18 anonim ***** válasza:
Én speciel nem tartom őket szépnek (vagy ha véletlenül szépnek is tartok egy-két kivételt, _gyönyörűnek_ biztos nem). Én az alacsony, "törékeny", kedves, finom hölgyekhez vonzódom. Úgyhogy itt egy ellenpélda. :P :)
2013. dec. 4. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!