Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk általában miért a plázacicákat tartják szépnek?
Figyelt kérdés
ezt úgy értem hogy ha egy csaj pózolós képet rak fel facebookra 300-an lájkolják hogy milyen gyönyörű, az a legszexszibb, póthaj, műköröm, szilikon mell, műszempilla, erősebb smink... de ah egy lány egyszerű, természetes nem festi magát, nem öltözik úgy hogy kint van mindene akkor azt besorolják az átlagosok közé.2013. dec. 4. 18:52
1/18 anonim válasza:
Azok a fiúk nem tartják szépnek,csak nekik hízelegnek mert tőlük könnyű szexet kapni!
2/18 anonim válasza:
Mert dugni szeretünk, a plázacicák pedig híresek a fehérmájúságukról így persze, hogy megragadunk minden esélyt.
3/18 anonim válasza:
hátén meg pont úgy vagyok vele h nem a plázacicák jönnek be ;) :)
4/18 anonim válasza:
de a plázacicákat milyen pasik szeretik? a normális, szép, nem sminkelt lányok kapnak rendes pasit
5/18 A kérdező kommentje:
jó csak ha elmegy egy ilyen csaj akkor mindenki mondja néz micsoda jó nő.
2013. dec. 4. 18:54
6/18 anonim válasza:
*sniff*... ahhh the smell of envy!
7/18 anonim válasza:
Ezt a tizenévesek,vagy az éretlen huszonéves suhancok csinálják.
Érettebb, normális, épeszű férfi nem csorgatja a nyálát egy ilyen semmirekellő fajra, max egy éjszaka erejéig.
8/18 anonim válasza:
Tehát kérdező irigykedsz.Nem szép dolog!
10/18 anonim válasza:
Én speciel nem tartom őket szépnek (vagy ha véletlenül szépnek is tartok egy-két kivételt, _gyönyörűnek_ biztos nem). Én az alacsony, "törékeny", kedves, finom hölgyekhez vonzódom. Úgyhogy itt egy ellenpélda. :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!