Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen fiú aki a legkevésbé sem ítéli el a melegeket?
ma 19:03
Én meg azt vallom, hogy nincs az az alkoholmennyiség, amiért engedném, hogy egy másik pasi a szájába vegye a cerkámat.
Ha csak nem a hullamerevség állapotában vagyok.
Oké nem általánosítsunk.
Felőlem lehet akármilyen csáberőd, talán az a kivétel lennék, aki nem mártózna meg a s.eggedbe.
Lehet persze skálázni s egyetlen egy olyan orgazmusom sem volt, mely homoerotikus lett volna.
Nem képzeltem magömlésem során, hogy egy férfi arcára, szájába, vagy s.eggére élvezek.
Te nézed a saját szemszögedbő a dolgokat, én nézem az enyémből.
Az, hogy Te képes voltál "hetero" pasikat az ágyadba csalogatni, vagy tudodm is én Népligeti bozótosba nem érdekel.
Az az ember meg is érdemli, hogy egy fajtája beli s.eggébe mártogassa a farkát.
Nem vagyok homofóg, csak az ilyen mellébeszéléses agymosásos dumától a belem fordul ki.
Nekem is van meleg haverom, ezt írtam is semmi baj nincs vele, de ahogy te mondtad, a barátságodat félted azért nem akarod elcsábítani, nos igen, szerinte a mi barátságunk is rámenne, ha csak egy szkráját venném észre rajta, ha akarna tőlem valamit.
Elvagyok, nem baj, hogy léteztek, csak ne kóstolgassatok.
igaz, elég kevés hetero fiú van, aki nem nézi le a meleg pasikat :( nem tudom, hogy miért van igy, pedig a melegek is emberek,söt van amikor kedvesebbek meg jobban el lehet velük beszélgetni mint a heterok-al.
a melegség, nem terjedö betegség.
én nagyon szivesen ismerkedek meleg fiúkkal. meg trawikkal is :)
20/L
Egy meleg nem tehet róla, hogy az, de aki homofób az se.
Én valamiért nem tudom elfogadni őket, ez van.
(Egyébként lány vagyok, bocsi.)
Egyébként szerintem ők is tehetnek arról, hogy milyen érzéseket váltanak ki az emberből...
Célzok ezzel pl. a melegfelvonulásra. A másságukat nem a főváros utcáin (kis gyerekek szeme láttára) parádézva kéne elfogodtatni velünk.
"rendezzunk hetero felvonulast !! :DD"
viccen kívül támogatom
le a melegséggel... természet ellenes
de azért 2 szép lány.. hmmm fiú szemmel az nagyon izgató :DDD
de 2 férfi... na neee :(
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!