Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok az egyetlen fiú aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az egyetlen fiú aki a legkevésbé sem ítéli el a melegeket?

Figyelt kérdés
Te, hogy vagy ezzel?
2009. nov. 21. 20:49
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
43%
Nem bírom őket. Természet ellenes.
2009. nov. 21. 20:52
 2/41 anonim ***** válasza:
80%

Én sem ítélem el őket a legkisebb mértékben sem.

Bár én lány vagyok, azért csak számít a véleményem :))

2009. nov. 21. 20:54
 3/41 anonim ***** válasza:
50%
Úgyis le leszek pontozva, de én is elítélem a melegeket (mondjuk inkább a parádézó, magamutogató egyedeket).
2009. nov. 21. 20:56
 4/41 anonim ***** válasza:
72%
Valami hormon probléma, engem nem nagyon érdekel, hogy ki kivel van, mindenki a saját dolgával foglalkozzon a másik meg azt csinál amit akar.
2009. nov. 21. 20:56
 5/41 anonim ***** válasza:
87%

Én elég toleráns vagyok.

Amíg békénhagynak addig nincs semmi gond.

Mellesleg Nekem is van meleg haverom, olyan, mint egy hétköznapi srác, semmi parádé, kézdobálás, meg affektálás.

Nem igen mondanaá meg egy ismeretlen, hogy meleg.

Ez így korrekt.

2009. nov. 21. 21:09
 6/41 anonim ***** válasza:
81%
Azokkal akik normális melegek nincs gondom, egyáltalán nem ítélem el őket. Csak felvonulásra ne menjenek, azt rühellem, én sem járok hetero felvonulásra...
2009. nov. 21. 21:22
 7/41 anonim ***** válasza:
53%

En sem itelem el a melegeket. A b-u-zikat viszont kiirtanam. Hogy mi a kulonbseg? A meleg elvan, normalis, nem "harczos".

B-u-zi az, aki provokal, aki eroszakosan eloadja, hogy b-u-z-i, es ezt toleraljuk, es meg felsobbrendubb is azert, mert b-u-zi.

2009. nov. 21. 21:23
 8/41 anonim ***** válasza:
88%

Meleg fiú lévén a legkevésbé sem ítélem el a melegeket (a kérdés általánosan a fiúkat szólította meg, nem a heteró fiúkat) :) .

Ami a parádét illeti: Rengeteg "normális" meleg jár(t) ki a felvonulásra (pl. én, ált. farmer volt rajtam és póló), csak ugye a média sosem ezeket mutatta, hanem a legkirívóbbakat. Sőt, sok heteró párt is láttam, akik így fejezték ki a szimpátiájukat. Amióta egyes politikai erők kisajátították maguknak a melegek ügyét és a felvonulást is, azóta én sem járok ki, de akármelyik nyugat-európai (vagy amerikai) városban szívesen kimennék.

Ami a kérdésfeltevőt illeti, nem vagy egyedül ezzel, csak a homofóbok mindig hangosabbak. Kiabálnak, mert félnek :)

2009. nov. 21. 21:33
 9/41 anonim válasza:
38%
Addig semmi baj nincs amíg csendbe elvan magával, hiszen senki se tehet a betegségéről, de amikor felszállok a villamosra és azt látom, hogy ott vonaglik a kis szűk nacijában...az felb@sz. Könyörgöm miért kell mindenki tudtára adni a nyomorát???!! Így is eléggé kikúrt vele az élet... a felvonulásról nem is beszélve. Egy szó, mint száz a magamutogatos kancsokat rühellem a normálisakkal meg nem foglalkozom.
2009. nov. 21. 21:35
 10/41 anonim válasza:
30%
lehet h te is meleg vagy azért...xD na csak vicc volt ám..
2009. nov. 21. 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!