Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kitennétek, vagy otthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kitennétek, vagy otthon hagynátok?

Figyelt kérdés
Karácsonyra páromnak egy nagy szövetképet szeretnék ajándékozni ami tele lenne a közös képeinkkel. Attól félek,hogy ő nem szívesen vinné magával a koliba és otthon hagyná...annak meg úgy nincs sok értelme,mert pont azért akarom ezt csinálni,hogy amikor nem lehetek vele akkor is eszébe jussanak az együtt töltött idők szépségei. A kérdés az hogy ti magatokkal vinnétek és kitennétek a a szobátokban a koliban vagy cikinek tartanátok kitenni és otthon hagynátok?
2013. nov. 30. 12:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
kb évente 2-3x vagyok náluk és ő is havi 4 napot van otthon
2013. nov. 30. 12:32
 12/20 A kérdező kommentje:
10. van új telefonja és egyikőnk sincs azért olyan jó anyagi helyzetbe,hogy ilyen értékbe ajándékozzunk...
2013. nov. 30. 12:38
 13/20 anonim ***** válasza:
nem. mi betennénk.
2013. nov. 30. 12:39
 14/20 anonim ***** válasza:

# 10/13

jaj de menő

2013. nov. 30. 12:40
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Minnel dragabb az ajandekot veszunk annal fontosabb szamunkra az illeto :)
2013. nov. 30. 12:44
 16/20 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a korabbi velemenyekhez: en diszkretebb es szemermesebb tipus vagyok az ilyen dolgokban, nem szivesen tennem kozszemlere, raadasul nekem ez mar eleve kicsit soknak is tunik, nemileg atcsusszan a giccshataron (de persze ez mar egyeni alkati kerdes).

De ha a baratod meg a ruhajan is a kozos kepeiteket viselne, akkor nagyon ugy tunik, hogy o vevo az ilyen dolgokra, szoval biztosan tetszene neki ez is.

2013. nov. 30. 12:48
 17/20 A kérdező kommentje:
ez mennyire nem igaz...xD ha valaki nincs olyan anyagi helyzetbe és nem teheti meg akkor már nem is szereti,mert nincs pénze és nem tud százezer feletti ajándékot venni neki...jézusom
2013. nov. 30. 12:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem a penz ertek a lenyeg :) Istennek 100 forintja volt,abbol 99et odaadott Adamnak meg Evanak,es csak egyet hagyott meg maganak :) (az,hogy nekik meg az az 1 is kellett az mar egy masik tortenet)
2013. nov. 30. 12:51
 19/20 anonim ***** válasza:
ja es #10 voltam
2013. nov. 30. 12:52
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
44%os, te egy rohadt nagy gyökér vagy.
2013. nov. 30. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!