Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kitennétek, vagy otthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kitennétek, vagy otthon hagynátok?

Figyelt kérdés
Karácsonyra páromnak egy nagy szövetképet szeretnék ajándékozni ami tele lenne a közös képeinkkel. Attól félek,hogy ő nem szívesen vinné magával a koliba és otthon hagyná...annak meg úgy nincs sok értelme,mert pont azért akarom ezt csinálni,hogy amikor nem lehetek vele akkor is eszébe jussanak az együtt töltött idők szépségei. A kérdés az hogy ti magatokkal vinnétek és kitennétek a a szobátokban a koliban vagy cikinek tartanátok kitenni és otthon hagynátok?
2013. nov. 30. 12:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
jaj de cukcsi
2013. nov. 30. 12:10
 2/20 anonim ***** válasza:

Én simán vinném és kitenném.

Feltéve, hogy szeretlek, és nem akarok a koliban csajozni.

2013. nov. 30. 12:11
 3/20 anonim ***** válasza:
szerintem keress mas ajandek otletet. ez olyan aminek a csajok orulnek. biztos hogy nem vinne magaval szerintem. a szobatarsai se hiszem hogy szivesen nezegetnek. meg am is ez szerintem olyan ajandek lenne ami evfordulora valo es kettotokre tartozik. ha mas meglatja nem baj, de sztem nem kell hogy mas folyamatosan nezegesse...
2013. nov. 30. 12:12
 4/20 anonim ***** válasza:
Egyetértek, ezek a képkitevések meg teleposzterezés a lányok stílusa, a szobatársai meg biztos halálra szívatnák. Plusz koliban könnyen meg is sérülhetne, lehetne tudni mekkora lenne ez amit adni? Mert ilyen 2 négyzetméteres valamit én nem cipelgetnék magammal.
2013. nov. 30. 12:16
 5/20 A kérdező kommentje:
2. nagyon szeretjük egymást és én úgy vélem,hogy nem szándékozik a koliban csajozni :D legalább is én megbízom benne..3.a párom egy felsőt kért amin közös képek vannak..szerintem ez is tetszeni fog neki...
2013. nov. 30. 12:18
 6/20 A kérdező kommentje:
hát vagy egy 30x40-est szeretnék vagy egy 30x90-est
2013. nov. 30. 12:20
 7/20 anonim ***** válasza:
akkor miert nem csinaltatsz neki inkabb egy felsot ha azt kert?
2013. nov. 30. 12:24
 8/20 A kérdező kommentje:
azt is fogok ,de azt majd máskor kapja :)
2013. nov. 30. 12:25
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ez akkor is túl személyes, én nem szívesen bocsátanám közszemlére. Mint ahogy előttem írták, ez csak kettőtökre tartozik és számotokra bír fontos jelentéssel, másnak akkor miért kellene látnia? Akkor már hagyja a szobájában és, ha nála vagy akkor tudjátok nézegetni.
2013. nov. 30. 12:27
 10/20 anonim ***** válasza:
Halalra szivatnak vele a tobbiek a koleszban :D En samsung galaxy S4 mini-t kaptam a baratnomtol...Gondolkodj te is ezen a teren inkabb :)
2013. nov. 30. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!