Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem otthon elmondani, hogy van barátnőm. Félek, hogy mit szólnak?
mond el kerek-perec
büszkék lesznek rád,hogy képes voltál erre!
Ezen amúgy mi ciki van?
Anyád cikis kérdések nyom majd max,apád meg felkiált,hogy "Ezaz fiam,csapj bele" :D
17 éves fiúként teljesen normális, hogy van barátnőd.
Egyszerűen mondd el, hogy anya, apa, van barátnőm, szeretném, ha megismernétek (azért mégiscsak úgy illik, hogy bemutatod a szüleidnek).
Két barátom volt eddig, nálunk mindkettő közlése vicces volt. Az első barátomnál úgy történt, hogy mondtam, hogy szeretnék valamit mondani. Kérdezték, hogy mi van, de a szüleim is hülyére vették a dolgot, aztán benyögtem, hogy van egy srác, akivel alakul valami. De nem tartott sokáig a dolog.
A második barátommal úgy voltam, hogy nem akartam rögtön elmondani, gondoltam várok pár hetet és csak utána mondom el. Viszont egy hét után lehívott magához a barátom, és mivel kb. 45 km-re lakott tőlem és hétvégén mentem, gondoltam inkább elmondom, hogy mi a szitu, minthogy hazudjak. Az is vicces volt. Mondtam, hogy szeretnék egy fontos dolgot mondani. És elmondtam hogy van egy barátom, aki meghívott magukhoz hétvégén és szeretnék lemenni hozzájuk. A szüleim kicsit meglepődtek, de örültek neki és simán elengedtek. :) Azóta mondjuk vele sem vagyok együtt.
18/L
17 évesen szerintem nyugodtan odaállhatsz a szüleid elé. :)
Nem hiszem, hogy le fognak hurrogni, sőt lehetséges, hogy örülni fognak neki, hiszen a szülőknek (általában) az egyik legfőbb boldogság forrása a saját gyermekük boldogsága. :)
Ha nagyon nem megy, közöld velük külön-külön. Ám ha az a gond, hogy egyedül nem megy esetleg, próbáld meg megkérni a barátnődet, hogy beszéljetek együtt a szüleiddel :)
Mivel ezt nem igazán lehet előre tudni, így ne félj. :)
Mond el neki tisztán, hogy komolyabb dologról van szó.
Ne félj! Hidd el meg fogja érteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!