Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek gáz, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek gáz, ha egy lány otthon slamposan öltözködik?

Figyelt kérdés

Mert én otthon melegítőben meg bővebb cuccokban vagyok,

mert hàt az a kényelmes és meleg. De az utcàn természetesen nem így öltözködöm, szeretek csinosan, nőiesen öltözködni, csak otthon szoktam olyan bővebb, kevésbé feltűnő ruhadarabokban lenni. Az ilyesmi mennyire zavar titeket?

2013. nov. 16. 21:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Miért, a fiúk nem? Á dehogy nem!
2013. nov. 16. 21:34
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Ugyan ilyen vagyok, csak fiúban :D Engem nem zavarna.
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Jajjjjmárr. Itthon én is sport pólóban vagyok meg boxerban, esetleg rövidnadrágban. Ha nagyon fázok, hosszú mackónadrágban. Éééééés?! Itthon vagyok. Ez senkit nem érdekel. Nem kell kosztümben meg nagy estélyiben lenni otthon.
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Miért lenne gáz? Otthon a kényelem az első, nem az, hogy tip-top legyen külsőre - bár ismerek olyan lányt/nőt, aki reggel sminkelés nélkül még a konyhába se megy ki... -
2013. nov. 16. 21:35
 5/13 anonim ***** válasza:

Mindenki így néz ki otthon, nem te vagy az egyetlen.

Sőt, én lány létemre még kócos is szoktam lenni ha itthon vagyok, képzeld.

2013. nov. 16. 21:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Én bukom a slampos csajokra. :)
2013. nov. 16. 21:36
 7/13 piriiiiii ***** válasza:
A hétvégéket pizsamában töltöm... :D
2013. nov. 16. 21:37
 8/13 anonim ***** válasza:
45%

engem zavar, ha pl. kócos vagyok vagy nem vagyok kifestve... :S (nagyon halványan festem magam, csak szempillaspirál, ceruza és pirosító...)

de otthon én is a cicanadrág és bő pulcsi variációt kedvelem... :D

16/L

2013. nov. 16. 21:38
 9/13 anonim ***** válasza:
szexi, ha egy lány otthon slamposan öltözködik
2013. nov. 16. 21:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Fölöslegesen aggódsz ezen. Kétlem, hogy bárkit is zavarna az otthoni öltözéked. Én is póló+alsógatya kombóval szoktam végigcsinálni a hétvégéket, de még semmi bajom nem származott belőle.
2013. nov. 16. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!