Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek gáz, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek gáz, ha egy lány otthon slamposan öltözködik?

Figyelt kérdés

Mert én otthon melegítőben meg bővebb cuccokban vagyok,

mert hàt az a kényelmes és meleg. De az utcàn természetesen nem így öltözködöm, szeretek csinosan, nőiesen öltözködni, csak otthon szoktam olyan bővebb, kevésbé feltűnő ruhadarabokban lenni. Az ilyesmi mennyire zavar titeket?

2013. nov. 16. 21:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kb. nem érdekel. Otthon én is olyan ruhákba mászkálok, hogy...:D
2013. nov. 16. 22:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem tök mindegy, hogy mit veszek le a barátnőmről. :D
2013. nov. 17. 10:22
 13/13 anonim ***** válasza:
gáz nem gáz én itthon slampos vagyok. az alábbi ruhadarabokat viselem: egy barna kinyúlt kicsit lyukas mackógatya,semmi melltartó v ilyen:P, egy kinyúlt póló, és a hajam fel van görcsölve valahogy a fejem tetejére. de nem zavar különösen, olyan kényelmes.:D
2013. nov. 17. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!