Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire fér bele? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire fér bele? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jó pár évvel ezelőtt mikor elterjedt a Facebook, meg az Iwiw már kezdett bukni és egyre több idősebb nő is felreggelt akkor ezt kihasználva kezdtem el ismerkedtem 40-es nőkkel.

Aztán végülis az egyikkel elég szépen összejárogattunk kb fél évig, de csak szex volt, családjáról soha nem beszélt, annyit tudtam, h lányai vannak.

Jó, ennek végül vége lett, mert lelépett Amerikába.

Most meg pár évvel később összejöttem egy lánnyal, elég jól elvagyunk, de én még nem voltam náluk.

Viszont most készülök hétvégén és mutatott képeket a családjáról(amiket azért nem láttam, mert csak 1600 darab kép van fent az albumaiban)

Na már most ki lehet találni, h az anyja az egyenlő

a volt szeretőmmel.

Ilyenkor mi van?

Most natúrba odaállítok és meglát az anyja tuti leveri a víz(mondjuk lehet lent is:D)

Vagy hívjam fel, h izé, tudom nem beszéltünk, de én khhurom a nagyobbik lányod?

Meg h lehet így légtérben lenni?

Elég feszült lenne.

Mit szólna a csajom??

2013. nov. 28. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Megbeszélném "anyóssal" hogy ami történt, maradjon a mi titkunk.

Ha tényleg érdekel a barátnőd, akkor ne kavarjon bele az, ami a múltban történt. Főleg, hogy ha tényleg nem tudtad, hogy ők anya és lánya.

2013. nov. 28. 09:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Nezd meg az anyjat, vedd el a lanyat, vagy forditva:)
2013. nov. 28. 11:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Kít segíj köszt is zállik az ílet igázs Gazsika?
2013. nov. 28. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!