Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miben más az, ha egy másik lánnyal csókolóztok?
Figyelt kérdés
Mennyiben más egy lány csókja egy fiúénál?
Fiúk, igazából az is érdekelne hogy nektek mennyiben más egy másik fiú csókja, mint egy lányé
2009. nov. 20. 23:25
41/42 anonim válasza:
Semmivel se másabb igaz nem próbáltam de sztem csak a gondolattól írtózunk h "egyneműek" vagyunk és közben (heterok) az már más szexualitás....
42/42 anonim válasza:
Mindkettőt próbáltam, és szerintem is személytől függ. Esetleg annyi különbség van, hogy a nőknek általában puhább a bőrük. Régen azt gondoltam, hogy a férfiak bénábban csókolnak, de már találkoztam rosszul csókoló nővel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!