Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miben más az, ha egy másik lánnyal csókolóztok?
Mennyiben más egy lány csókja egy fiúénál?
Fiúk, igazából az is érdekelne hogy nektek mennyiben más egy másik fiú csókja, mint egy lányé
Én sem csókolóztam még lánnyal,de soha nem is fogok...Azért mert manapság divat hogy azonos neműekkel is élvezkedjünk nekem nem megy...Nem is képzelem el,mert számomra egy férfi csókja többet ér...
Kedves kérdező,te is biztos lány vagy(kiolvasni a levél stílusából),kijavítanálak,hogy bizony vannak értelmetlen kérdések is...Ha annyira érdekel a dolog,és divat majomkodni akarsz akkor rajta smárolj le egy lányt,és megtudod milyen érzés.Persze csak akkor tudsz különbséget tenni ha már csókolt téged férfi is...Vagy még ők sem???
Eltérek az itteni válaszadó trendtől, és (megpróbálok) válaszolni neked.
Valójában semmiben nem más. És mindenben. Ahogy minden férfi másképp csókol, úgyanúgy minden lány is. Embere válogatja, a kérdés, hogy képes vagy-e megbírkózni a tudattal, hogy egy azonos neművel csinálod :)
Mindkét nemnél van olyan típus, aki irányítani szeret, és aki azt szereti, ha irányítják (ha érted mire gondolok :).
A csókolózásnak nincsen ábécéje, ha lenne, könyvtárnyi lenne a változat, annyi, ahány ember van :)
Én csokoloztam lànnyal,fogadàsbol,poénbol.Nem volt jo.Semmi különös.Nem vad,se nem gyengéd,olyan semmilyen.Csak nyàl csere volt.Nem soha lànnyal,ez a csok bizonyitotta hogy nem vagyok leszbi,de még bi sem.
22 L
gusztustalan ha azonos nemüek csókolóznak!
L-23
Én több barátnőmmel csókolóztam már, igazából a leglényegesebb különbség, hogy tuti nem borostás. Egyébként csak azt tudom alátámasztani, amit előttem már leírtak, ahogy két fiú sem csókol egyformán, két lány se.
Egyébként nem feltétlen kell leszbikusnak lenni a csókhoz, sok népnél alap, hogy szájon csókolják egymást az emberek. De pl. Jókai a kőszívű ember fiaiban azt írja, hogy az anya csókolja szájon a gyermekét. Nem értem, hogy egy teljesen normálisan feltett kérdésnél miért kell így fröcsögni.
Én azt gondolom, ide csak azoknak kellett volna Írni, akik már próbálták, a többi feleslegesen pampog ide, lehet lepontozni leszarom.
Én csókolóztam már lánnyal, és isteni finom volt, máshogy csókol egy nő, mint egy férfi, és egyik sem jobb a másiknál, mert egész más érzés. De én nagyon élveztem egy nő csókját, és ő is az enyémet. És jéé, mégsem vagyok leszbikus sem bi :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!