Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miben más az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miben más az, ha egy másik lánnyal csókolóztok?

Figyelt kérdés

Mennyiben más egy lány csókja egy fiúénál?

Fiúk, igazából az is érdekelne hogy nektek mennyiben más egy másik fiú csókja, mint egy lányé

2009. nov. 20. 23:25
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
44%
Na látod ez az értelem :) Egyből felvonulni, mert valaki valamit kipróbált. Nagyon sok eszed van.
2009. nov. 21. 11:00
 22/42 anonim ***** válasza:

Első vagyok 19L

Továbbra is fenntartom, amit írtam.

Lehet, hogy máshogy csókol minden ember, de azért egy nő és egy férfi csókja között jelentőségteljes különbségek vannak.

2009. nov. 21. 11:03
 23/42 A kérdező kommentje:

Kedves 10:35-ös!

Köszönöm a váalszt. De miben más?

2009. nov. 21. 11:05
 24/42 anonim ***** válasza:
53%
Ezt azért nem tudom pontosan megírni, mert nem vagyok leszbikus, sem bi, és egy leszbi vagy bi lány nyilván sokkal szebbnek éli meg, mint egy hetero. Talán annyiban, hogy puhább arc, és a tudat, hogy egy nővel csinálod. Az ott van a fejedben végig, el sem tudsz vonatkoztatni abban a pillanatban. A férfi csók (legalábbis az én Drágámé) pedig biztonság érzetet ad, védelmet, szerelmet...szóval abban minden benne van, a nőében nálam érzelem semmi nem volt, sem vágy, csak fincsi volt, és új. Lényegében ennyike. 10:35-ös
2009. nov. 21. 11:08
 25/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Végre valaki, aki normálisan válaszol.

Egyet értek azzal, aki azt mondta, hogy aki nem próbálta, az ne írjon.

Minek kell beszólogatni? Én nem szoktam lepontozni, de azt igen, aki ilyen ócsárlást ír.

Úgyhogy akik csak azt tudják írni, hogy "Mennyél melegfelvonulásra", meg "hülye bu.zi" azok inkább hallgassanak!

Amúgy mellékesen, tényleg fiú vagyok, csak nem értettem, hogy az illető miért következtet rögtön erre.

2009. nov. 21. 11:12
 26/42 anonim ***** válasza:
23%
Egy normális szexuális beállítottságú embernek eszébe se jutna a saját nemével csókolózni.
2009. nov. 21. 11:20
 27/42 anonim ***** válasza:
23%
Azért látom, hogy a homokosok mindenkit lepontoztak akik nem ilyen abberáltak.
2009. nov. 21. 11:21
 28/42 anonim ***** válasza:
36%

Nem kell nagyon foglalkozni a rosszindulatú emberekkel, hisz' elvileg ez az "...amit máshol nem mertél.." nyilván nem véletlenül van. Ha kipróbálod, b*zi vagy, ha egyszer beszívsz drogos vagy...érted. Ne is vedd fel!

10:35

2009. nov. 21. 11:22
 29/42 A kérdező kommentje:

Erről beszélek. Ez egy szép kerek 0%

Ha szeretnél még, akkor írj nyugodtan! Ha nem, akkor teljes tisztelettel, de POFA BE!

2009. nov. 21. 11:22
 30/42 A kérdező kommentje:
Ezt a 11:20-anak és a 11:21-esnek írtam
2009. nov. 21. 11:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!