Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miben más az, ha egy másik lánnyal csókolóztok?
Mennyiben más egy lány csókja egy fiúénál?
Fiúk, igazából az is érdekelne hogy nektek mennyiben más egy másik fiú csókja, mint egy lányé
Én egyet értek magával a Kérdezővel, mert a kérdés nem az volt, hogy abberáltság-e ugyanazon nemű emberrel csókolózni, hanem, hogy miben más az eltérő neművel.
Én is lepontoznám az összes ilyet a helyében, mint a sz*rt!!!
Az miért ellenkező vélemény ha elkezd szitkozódni?
Azt kérdeztem, hogy miben más. Egyértelmű, hogy a kérdés azoknak szól, akik már próbálták.
Az, hogy ez undorító, vagy hogy a "normális" emberek undorítónak tartják, erre nem válasz.
Az, hogy "Menj melegfelvonulásra", mégkevésbé.
Ezeket pontozom le.
Aki kipróbálta, és úgy mondja, hogy undorító, azzal semmi bajom nincs. De ezek nem ilyenek.
A 11:31-es is jól leírta, amire gondolok.
Úgyhogy kérem, aki csak szitkozódni tud, az inkább ne is írjon
Miben lehet más ha a csókban ugyanazok a szervek vesznek részt (ajkak,nyelv,fogak...) nincs túl nagy különbség. Ami lehet: más arcszőrzet, más mentális érzet (más neművel csókolózás tudata), más ilatanyagokat bocsát ki a teste mint egy ellenkező nemű, más "szájíz". Szerintem nagyrészt csak csóktechnikai és intenzitásbeli különbségek lehetnek. Amelyeknek nagy része tanult és személyiségfüggő. Egy "félénkebb" ember (nemtől függetlenül) nem fogja lenyomni a nyelvét a torkodon, egy határozott személyiség (pl.:tipikus domina alkat) biztos hogy felfal :)
Bocs, hogy úgy írtam, hogy még nem smároltam soha férfival, de nem is szeretnék nem tudom mi tetszik bennünk a nőknek :) Ellenben a nő nővel az oké :)
De szerintem ez az ősbigámia evolúciós öröksége. Hadd élvezhessék már egymást is, ha esetleg nincs erőm mind az ötükre :) Bocs a hímsovinizmusért... KissB 21/f
Köszönöm a választ.
Kb. én is így gondolom.
Szerintem azért, mert a nők alapvetően érzelmi lények. A szeretetet, a szerelmet keresik. A gyengédséget. És ezt talán egy lánytól sokszor inkább megkapja.
A férfiak (biológiai) célja azonban az, hogy minél több nőt megtermékenyítsenek. Az érzelmek alapvetően nem lényegesek. Ezért nem helyes ha két férfi egymással...
Én ezt nem tartom hímsovinizmusnak. Sajnálom ha ezzel valakit megsértenék.
Mindemellett azonban én a melegeket sem ítélem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!