Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miben más az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miben más az, ha egy másik lánnyal csókolóztok?

Figyelt kérdés

Mennyiben más egy lány csókja egy fiúénál?

Fiúk, igazából az is érdekelne hogy nektek mennyiben más egy másik fiú csókja, mint egy lányé

2009. nov. 20. 23:25
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%
Ne aggódj, a kérdésre válaszolót (engem) is lepontoztak, de ha azt írtam volna, hogy fúúúj, csókolózni akar azonos neművel, akkor a válaszom valószínűleg kiba***ott hasznos lett volna. Ezek vagytok ti! A 10:35-ös
2009. nov. 21. 11:24
 32/42 A kérdező kommentje:
Én hálás vagyok, amiért leírtad és én hasznosnak is ítéltem.
2009. nov. 21. 11:26
 33/42 anonim ***** válasza:
47%
Tehát írsz egy kérdést, ezzel "behívod" az embereket és az ellenkező véleményűeket szándékosan lepontozod, akármit is ír?
2009. nov. 21. 11:29
 34/42 anonim ***** válasza:
32%

Én egyet értek magával a Kérdezővel, mert a kérdés nem az volt, hogy abberáltság-e ugyanazon nemű emberrel csókolózni, hanem, hogy miben más az eltérő neművel.

Én is lepontoznám az összes ilyet a helyében, mint a sz*rt!!!

2009. nov. 21. 11:31
 35/42 A kérdező kommentje:

Az miért ellenkező vélemény ha elkezd szitkozódni?

Azt kérdeztem, hogy miben más. Egyértelmű, hogy a kérdés azoknak szól, akik már próbálták.

Az, hogy ez undorító, vagy hogy a "normális" emberek undorítónak tartják, erre nem válasz.

Az, hogy "Menj melegfelvonulásra", mégkevésbé.

Ezeket pontozom le.

Aki kipróbálta, és úgy mondja, hogy undorító, azzal semmi bajom nincs. De ezek nem ilyenek.

2009. nov. 21. 11:33
 36/42 A kérdező kommentje:

A 11:31-es is jól leírta, amire gondolok.

Úgyhogy kérem, aki csak szitkozódni tud, az inkább ne is írjon

2009. nov. 21. 11:34
 37/42 dobó kacsa válasza:
74%

Miben lehet más ha a csókban ugyanazok a szervek vesznek részt (ajkak,nyelv,fogak...) nincs túl nagy különbség. Ami lehet: más arcszőrzet, más mentális érzet (más neművel csókolózás tudata), más ilatanyagokat bocsát ki a teste mint egy ellenkező nemű, más "szájíz". Szerintem nagyrészt csak csóktechnikai és intenzitásbeli különbségek lehetnek. Amelyeknek nagy része tanult és személyiségfüggő. Egy "félénkebb" ember (nemtől függetlenül) nem fogja lenyomni a nyelvét a torkodon, egy határozott személyiség (pl.:tipikus domina alkat) biztos hogy felfal :)

Bocs, hogy úgy írtam, hogy még nem smároltam soha férfival, de nem is szeretnék nem tudom mi tetszik bennünk a nőknek :) Ellenben a nő nővel az oké :)

De szerintem ez az ősbigámia evolúciós öröksége. Hadd élvezhessék már egymást is, ha esetleg nincs erőm mind az ötükre :) Bocs a hímsovinizmusért... KissB 21/f

2009. nov. 21. 11:44
 38/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Kb. én is így gondolom.

Szerintem azért, mert a nők alapvetően érzelmi lények. A szeretetet, a szerelmet keresik. A gyengédséget. És ezt talán egy lánytól sokszor inkább megkapja.

A férfiak (biológiai) célja azonban az, hogy minél több nőt megtermékenyítsenek. Az érzelmek alapvetően nem lényegesek. Ezért nem helyes ha két férfi egymással...

Én ezt nem tartom hímsovinizmusnak. Sajnálom ha ezzel valakit megsértenék.

Mindemellett azonban én a melegeket sem ítélem el.

2009. nov. 21. 11:48
 39/42 anonim ***** válasza:
10:35 muszáj volt ilyen trágárul!?
2009. nov. 21. 13:53
 40/42 anonim ***** válasza:
Kérdező, én még az elején írtam, hogy SZÁMOMRA ez visszataszító, és undorító lenne, ha nekem kéne azonos neművel, és nem másokat véleményeztem, hanem hogy nekem nincs ilyenre ingerem, nem vagyok erre kíváncsi, én nem én lennék, nekem ez kényszer lenne, erőszak, rossz. De ez én vagyok, és ugyanúgy válaszoltam, hogy nekem nem lenne jó a saját nememmel, mert számomra egy ellenkező nemű csókja az, ami vonz minden tekintetben. Nem próbáltam ki és nem is fogom. Nem bántottam senkit, csak én így érzek, hogy ha nekem kéne, nem tudnám megtenni. És szerintem mindenkinek az a jó, ami őt vonzza. Engem az ellenkező neműek vonzanak.
2009. nov. 21. 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!