Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nincs pasim?

tolj fel egy képet, lehet, hogy az a gáz.
nem bunkó akarok lenni, csak őszinte.

Hát ezt se lehet így megmondani.
nem minden a külső se. Bár ha ilyenekkel állsz le mint az első válaszoló akkor nemcsoda hogy nem találsz normálisat. Aki már annyira ki van éhezve hogy egy 17 es számra is így ráveti magát azzal már valami nagyon nem stimmel.

Előzőnek igaza van. Meg én is így voltam, mint te.
Pár okot sorolok.
1. Igényesebb vagy az átlagnál, ezt érzik, és nem is próbálkoznak. (Ez nem baj, csak a a javadra válhat hosszú távon).
2. Okos, intelligens lány vagy. Ez sok jelöltet kizár, mert a fiúk nem szeretik a náluk okosabb nőket.
3. Van rajtad 4-5 kg felesleg. Ez pont elég ahhoz, hogy ne figyeljenek fel rád, mert ők ebben a korban csontvázak. Később a helyzet jelentősen javul.
Kitartás. Az, hogy most nincs barátod, semmit nem jelent a jövőre nézve. Én sem hittem volna ennyi idős koromban. Nekem volt 1 db barátom, akibe nem is voltam szerelmes, meg aztán egy szerelmem, akihez 20 évesen hozzámentem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!