Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nincs pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nincs pasim?

Figyelt kérdés
16 vagyok, átlagos külsejű, nem túl zárkózott, bulizós... még sosem volt pasim, és már teljesen el vagyok keseredve...!Miért??
2009. nov. 20. 20:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

tolj fel egy képet, lehet, hogy az a gáz.

nem bunkó akarok lenni, csak őszinte.

2009. nov. 20. 20:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Én erre annyit szoktam mondani h. az igazira várni kell! Az előző válaszra meg csak annyit h ne foglalkozz a külsőddel...aki igazán szeretni fog az a belsődet keresi majd...és azt értékeli.Nem vagyok valami életapasztalt ember,de ebben hiszek!
2009. nov. 20. 21:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát ezt se lehet így megmondani.

nem minden a külső se. Bár ha ilyenekkel állsz le mint az első válaszoló akkor nemcsoda hogy nem találsz normálisat. Aki már annyira ki van éhezve hogy egy 17 es számra is így ráveti magát azzal már valami nagyon nem stimmel.

2009. nov. 20. 22:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne bánkódj, ismertem egy lányt, 13 éves kora óta "mindegy, hogy ki, csak legyen valaki" alapon élt. Aztán mostanra senkinek nem kell. Nagyon idegesítő a stílusa. Ráakaszkodik a fiúkra, stb. Tudom, hiányzik ez a dolog, de ennyi idősen még ott az iskola, meg a többi gyerekkori élmény. Majd ha eljön az igazi, sokkal jobban fogod becsülni, mert sokat vártál rá.
2009. nov. 20. 23:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Előzőnek igaza van. Meg én is így voltam, mint te.

Pár okot sorolok.

1. Igényesebb vagy az átlagnál, ezt érzik, és nem is próbálkoznak. (Ez nem baj, csak a a javadra válhat hosszú távon).

2. Okos, intelligens lány vagy. Ez sok jelöltet kizár, mert a fiúk nem szeretik a náluk okosabb nőket.

3. Van rajtad 4-5 kg felesleg. Ez pont elég ahhoz, hogy ne figyeljenek fel rád, mert ők ebben a korban csontvázak. Később a helyzet jelentősen javul.

Kitartás. Az, hogy most nincs barátod, semmit nem jelent a jövőre nézve. Én sem hittem volna ennyi idős koromban. Nekem volt 1 db barátom, akibe nem is voltam szerelmes, meg aztán egy szerelmem, akihez 20 évesen hozzámentem. Ennyi.

2009. nov. 21. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!