Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nincs pasim?
Figyelt kérdés
16 vagyok, átlagos külsejű, nem túl zárkózott, bulizós... még sosem volt pasim, és már teljesen el vagyok keseredve...!Miért??2009. nov. 20. 20:06
1/15 anonim 

válasza:

Legyek a pasid? Igaz 15 vagyok csak de megoldjuk.
3/15 A kérdező kommentje:
kösz, remek válaszok....
2009. nov. 20. 20:17
4/15 anonim 

válasza:

az elsö vagyok, és nem viccelek, komolyan mondom
5/15 anonim 

válasza:

mert ez nem olyan amit kilóra adnak a boltban. Majd találsz te is valakit. látod érdeklődő az van.
6/15 anonim 

válasza:

Szia! Először is ne keseredj el semmiképp, mert 16 évesen nem dráma, ha nincs pasid. Barátkozz, maradj vidám, egyszer belebotlasz majd a megfelelő fiúba. A korosztályodba tartozó fiúk nem olyan könnyen ismerkednek ám. A szájuk lehet nagy, de félnek a kudarctól. A gátlástalanoktól meg inkább ne akarj semmit. Jó, ha tudod, hogy a lányok nagy többsége ebben a korban másképp állítja be a dolgokat, így ha az osztálytársaid, barátnőid dicsekednek a hódításaikkal, annak lehet, fele sem igaz, nehogy emiatt kevesebbnek érzed magad! Hogy miért nincs még pasid, azt nehéz így megmondani, hisz semmit nem tudok rólad, de amit írtam az általában igaz. Találni fogsz egy kedves, rendes, jóképű fiút, addig is minden jót neked. :)))
7/15 anonim 

válasza:

Ha majd eljön az ideje úgyis jönni fog. Ne gondolj rá, és hamarosan rád talál a szerelem. Minél görcsösebben akarod, annál nehezebben talál rád. De mindenekelőtt, szeresd a tested, önmagad, mosolyogj sokat és légy kedves a körülötted lévőkkel! Hidd el, nemsokára rád talál a szerelem, csak idő kérdése:)
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi:):)
2009. nov. 20. 20:29
9/15 anonim 

válasza:

Szia! Én 17 éves vagyok, és nekem se volt még fiúm. Igaz lehetett volna. Egyet sajna elszalasztottam, nah mind1, akkor még kisebb voltam.
Szóval az a lényeg, hogy majd találsz. Ne keress, majd rád talál. Én is ebben bízok :)
10/15 anonim 

válasza:

Nem kell az ilyet elkapkodni, majd eljön az a fiú nemsokára aki majd megdobogtatja a szíved:) Nem az számít mikor jön hanem az h mennyire változtatja meg az életedet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!