Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először is azt, hogy most újra felkapták és a csapból is ez folyik...
Amúgy sajnálatos és igaz.
itt-ott nagyképű, de a történetek és a számok valósak.
ezt kell véleményezni?
mert ha igen: az alábbi szerintem semmit nem ért az emberi kapcsolatokhoz, de még annyit se!
"Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu"
Nem azt kellett.
Egyébként elég szomorú ez így...oké, hogy tényleg nehéz megélni( de rohadtul ) meg minden, de akkor is ennyire elveszíteni a becsületet meg büszkeséget, hogy k.rválkodni kezdjen valaki...tényleg mocskos dolog ez a pénz, az ember szinte bármire képes, hogy megszerezze.
Hát,semmi újdonság nem volt ebben.Tény,hogy sok úgynevezett"celeb"szedi meg magát kur...kodásból.
A szomorú ebben az,hogy a mai tiniknek meg ők a példaképük,meg Miley Cyrus(vagy mi),meg a Kardasian ri..k,ezeket mutogatják a tv-be,meg az IM-be,Bravo-ba meg a Girl-be,MTV-be meg az ilyen szennyekbe.Nem egy lánytól hallottam már azt,én is,hogy,nincs lehetősége tanulni,vagy szarul lehet pénzt keresni a mai világban.Ő nem fog egy Pennybe megszakadni 70.000-Ft -ért,nem fog MC'Donalds-ba robotolni 400-as órabérrel.Persze értem én nem könnyű,de sok esetben ezeknek a lányoknak büdös a munka.
Egyébként nem tudom,hogy a cikk írója együtt lenne-e egy olyan lánnyal aki előtte ezzel kereste a kenyerét,csak mert szerintem igen elfogult a cikk.
Az a baj,hogy manapság "elvárás"a márkás cucc,drága Iphone,Ipode,stb...és ezért bizony oda kell tartani az Ipics..-at!
Én nem vagyok öreg(24),de tény,hogy megváltozott a világ,más az emberek érték rendje,ciki ha hiszel Istenben(csak a földi dolgok számítanak),ha nem te irányítasz a kapcsolatodban(nőként),ha kimutatod az érzelmeidet,ha nem taktikázol már a kapcsolat legelején,ha nem vagy trendi és tökéletes.
Szomorú ,de a világ azt sulykolja az emberekbe,hogy csak az számít mennyit keresel,hova mész nyaralni,milyen kocsid van.Ha nem ütöd meg a mércét már nem is számítasz.
Sajnos ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt érzi kevesebbnek magát a mai emberek nagy része.
Hisz a televízióban is mi a fontos hogy az Éjjel-Nappal Budapest be összejött-e a Lilla meg a Géza.A Barátok Közt-forgatókönyvét meg szerintem Dan-szindrómások írják,ezzel is elbutítva minket.
A cikkben az örömlánynak meg annyi lefeküdni valakivel mintha kezet fogna?Ilyet véletlenül nem a szexuálisan és lelkileg kiégett emberek mondanak?Ennek a "KIslánynak"szerintem már vége.Ez az írás meg egy nagy rakás szenny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!