Mit gondoltok erről az írásról? Ha esetleg érdekel valakit a teljes sztori vagy a folyt. Köv akkor írjon.
Álltam egyedül, és vártam,hogy történjen valami. Akármi. Felőlem egy légy is beszállhatott volna az ablakon. Csak történjen valami. Fogalmam sem volt semmiről.
-Hazel halljuk. Mi a szikes-tó?-kérdezte unottan Pé bá'.
Nem tudtam természetesen ezt se. Teljesen lefoglalt a tegnap este. Csak érdekesebb hallgatni a szüleid tépelődését hallgatni mint tanulni, nem? Nem. Szerettem volna tanulni. Pótvizsgára csak szeretne tanulni az ember. Főleg ha jól számolom ez alsós anyag. S ezt se tudom. Mint úgy általában semmit.Kaptam egy mentő kérdést is amire tippeltem, nagy szerencsével jól. Szerintem egyszerűen megsajnáltak. Ki akarna megbuktatni egy érzelmileg labilis egyént. Én nem. Ezek szerint ők se.
Kegyelem kettessel átjutva.
Ennyiből nem lehet sok mindent leszűrni, hogy tetszene-e vagy nem, még azt sem, hogy érdekelne-e a történet, mivel nem tudni, miről szól.
Túl rövid mondatokat írsz. Persze ez néha jó, mert hangulatteremtő, de egy idő után már eléggé zavaró, és szaggatott lesz tőle az írás.
Volt egy szóismétlés: "hallgatni a szüleid tépelődését hallgatni" ezt javítsd majd ki.
"Ki akarna megbuktatni egy ..." - ez egy kérdés, nem? Mert akkor kérdőjel legyen a végén.
Figyelj a kisebb helyesírási és stilisztikai dolgokra, és kérlek írj egy kis tartalmat, hogy mi lesz ebből - novella, kisregény, regény.
Remélem nem veszed sértésnek, amiket leírtam, csak segíteni szeretnék.
Neem, persze ,hogy nem. A jó pap holtig tanul;) Igen-igen útolag vettem észre. Privibe leírom a történetet.
Regény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!