Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet valtoztatni egy ilyen pasit?
ennyi, a 2. megmondta.
Kutyából nem lesz szalonna.
engem is meg csaltak, mégsem vettem a f*rkamra a fél várost!
Hemzsegnek a szingli pasik, keress olyat, aki tud, és akar is viszont szeretni! :)
Miért lenne releváns a 2. mondat?
Attól függ, hogy mit akar: ha nem akar megváltozni, nem fog, ha igen, akkor igen. Te egymagad nem tudod megváltoztatni.
Fenét.
Nagyon élvezi ezt az életformàt és az előző 10 partnere is mind úgy gondolta,hogy majd miatta fog megváltozni.
Pont ebben reménykedtem pár napja, hogy igen…
De egyébként igen, ha előtte volt komoly kapcsolata, tuti, de nem is úgy mondanám, hogy megváltozik, hanem megtalálja a tökéletes nőt, és feladja ezt az "életformát". (Lásd Barney Stinson :D)
De az a típus, aki nem csak téged hódít, hanem másokat is. Figyeld meg, hogy elég kitartó -e, keres -e gyakran. Illetve nem árt, ha szóbajön ez a téma. Nálunk szóbajött, mondtam, hogy bocs, félreértett, nem szexelni akarok. Még párszor keresett, azóta nem nagyon, és zavart, mert tetszett, de mit is akarnék egy ilyen fiútól…? :D
Ha ez a viselkedés csak egy álarc a világ felé, vagy ha azért ilyen, mert még nem talált olyat, akit igazán szerethet és tisztelhet, akkor talán változhat a viselkedése.
De ha csak ürügy, hogy megcsalta a barátnője és valójában ilyen jellem, akkor nem valószínű.
Azért abba kicsit gondolj bele, hogy milyen ember lehet az, aki ártatlanokon bosszulja meg, hogy régen valaki belegázolt a kis érzékeny lelkébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!