Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha csak pótlék voltam neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak pótlék voltam neki akkor miért hagyta, hogy a gyerekeire költsek?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy kétgyerekes anyukával.28 éves.A férje elhagyta.Gyönyörű nő így komolyabban érdekelt.Összejöttünk majd albérletből hozzáköltöztem.Nagyobbrészt vállaltam mindenből.Sokszor túlóráztam.De úgy tűnt megérte.Nagyon jó volt vele.A szex is fantasztikus volt.Így éltünk 3 hónapig.Aztán visszajött a férje.Engem meg azzal a lendülettel rakott ki.Oké a férjét választotta,de közölhette volna előre,hogy nem jelentek neki annyit :(Rengeteget költöttem rájuk és a házra is így tél előtt.Most ők jól megvannak.Én meg csövelhetek a haveromnál amíg nem találok lakást.Miért csinálta így:
2013. nov. 21. 22:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem akart kihasználni, új életet akart kezdeni -- csak a házasság nagy úr. Az emberek 80%-a még akkor is újrakezdi a házastársával, ha már nem szereti. Ritkább, hogy ezt egy férfi szívja meg, általában a nők szokták megszívni egy férfi mellett -- most legalább már tudod, milyen szeretőnek lenni, akit elhagynak. (Szegény gyerekek.)
2013. nov. 22. 07:48
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem szerető voltam.Mert a férje elment,hogy válni akar.

Úgy volt,hogy ketten újrakezdjük az egészet.Sosem volt családom.Árvaházban nőttem fel.Velük boldog voltam.Végre azt éreztem tartozok valakihez/valakikhez.Aztán úgy eldobnak mint egy rongyot.Mintha semmit nem jelentettem volna.Ez annyira fáj.Mintha kitéptek volna belőlem valamit.

2013. nov. 22. 10:38
 13/20 anonim ***** válasza:

Olcsón megúsztad!

Legyél óvatosabb a nőkkel. Kevesebb bennük az emberi érzés.

2013. nov. 22. 10:39
 14/20 anonim ***** válasza:
(Tisztelet a kevés kivételnek.)
2013. nov. 22. 10:39
 15/20 A kérdező kommentje:

HighFiveHigh

A pénz nem érdekel.Csak az,hogy így egyszerűen nem is tudom.Kihasználás rossz szó.Dugásra és arra,hogy ne legyen magányos.Nem tudom mivel lehetne ezt kifejezni.

2013. nov. 22. 10:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Már megtörtént velem válás közben lévő nővel. Ne mesélj. :D

Csak addig tartott amíg kirakatott a nővel.

2013. nov. 22. 10:56
 17/20 A kérdező kommentje:
De miért csinálják?:(
2013. nov. 22. 11:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Leírtad te is miért csinálta. Az empátia hiánya ezt lehetővé teszi.
2013. nov. 22. 11:02
 19/20 anonim ***** válasza:

Na azért nem minden nő ilyen!

De sajnos vannak ilyenek is. Most épp rosszat fogtál ki! De lesz ez még ígyse! Csak ezt le kell zárnod magadban. És mikor legkevésbbé várod betoppan az a bizonyos igazi!

2013. nov. 22. 11:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Abszolút átérzem a helyzeted... De ne hidd,hogy nem szeret(ett). Az ember azt gondolja,hogy "az csak egy papír",de valójában nem.... Annál valami sokkal több. Te sem érted,én sem...
2013. nov. 22. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!