Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az embernek kamaszkorában van a legjobb dolga, ha csalódik, az esetek 95%-ban a szerelem tölti ki azt. Felnőttként visszamennétek a kamaszkorba?
Figyelt kérdés
Irigylem a kamaszok problémáit. Visszatekintek akkori önmagamra és visszasírom azokat a gondjaimat. :S2013. nov. 21. 21:43
12/12 anonim válasza:
Én az általános iskolai éveimbe mennék szívesen vissza bármikor.Akkoriban semmi gondom nem volt,akkor még szerettem tanulni is,volt pár órám,aztán pedig egész délután kint focizhattam a srácokkal és nem kellett semmi miatt aggódnom.
Utána szépen haza,itthon is maximum pár apró házi volt meg tv-t néztem és ennyi.
Az volt a jó korszakom,azóta a középsuli meg ami mostanában van kész katasztrófa úgy ahogy van.
Bár ahogy belegondolok minél jobban felnövök és idősödök annál több a probléma,szóval ilyen szempontból nem lenne rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!