Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a legjobb barátnőm ugyanabba a fiúba szerelmes akibe én? :' (

Figyelt kérdés
Idén megyek kilencedikbe, és most tudtam meg, hogy pont abba a fiúba szerelmes, akibe én vagyok két éve. Ő nem tud az én titkomról. Folyton nyomul a srácra és ez engem nagyon zavar. Próbáltam vele beszélni a dologról de mindig témát vált.

2013. júl. 18. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Döntsd el hogy a srác fontosabb vagy a barátnő.

Beszéld meg a lánnyal hogy egyikőtök sem hajt rá,

vagy add fel a barátságot és küzdj,

vagy gondold el, hogyha meghagyod a lánynak, eltudnád e viselni a gondolatot :)

2013. júl. 18. 21:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

a srác melyikőtökről tud? egyikről sem!!

szóval mindegy Te és a barátnőd kit szeret, ez lényegtelen

a srác fog dönteni, nem TI!!!! N

2013. júl. 18. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg a barinődnek, hogy verseny!!:D Te is hajts rá a srácra;) Lehet, hogy élete szerelmétől fosztod meg a barátnődet, ha ilyenre akarod rávenni, hogy akkor egyikőtök se jár vele:) Bár, nemtom, ha nagyon "rámásztok" mind a ketten...:S Ha igazi barátnőd lenne amúgy, akkor meghallgatna!! Hát, nemtom..
2013. júl. 18. 21:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Felesleges a fiún marakodni, ha egyikőtök sem jön be neki. Ha pedig igen, akkor a másiknak le kell mondania róla, én azt vallom. Főleg, ha legjobb barátok vagytok, nem éri meg összeveszni egy pasi miatt.

Én csak egy "sima" barátnőm kedvéért mondtam le egy fiúról, aki nagyon tetszett, nehéz volt, de fontos nekem a barátnőm, és mára már nem is érzek semmit a fiú iránt. :)

2013. júl. 18. 21:53
 5/9 anonim válasza:
100%

Drága kérdező mi egy cipőben járunk.

Enis szeretek egy fiút, s a barátnőm is bele szerelmes.

Tudod most leszek 7.osztályos és nem hagy nyugodni a dolog mert mászik rá mint egy pioca.

Megertelek.

De lehet hogy elkellene felednem,mit tegyek??

2013. júl. 19. 17:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves Réka! Szívesen segítenék csak nem tudok. Szerintem ne add fel! :)
2013. júl. 21. 17:45
 7/9 anonim válasza:
Tudom hogy régi a kérdés de amugy én rosszabúl járok fhuu nekem mindkét barátnöm szerelmes lett abba a fiuba akibe én -.- És az eggyikük hirtelen ellenünk fordult és elakar minket söpörni az utbol -.-
2015. júl. 2. 20:40
 8/9 Deidara1818 válasza:
Szerintem ha ő neked az igazi, akkor ne hagyj fel vele, esr közöld a barátnőddel ezt, de ha nem hallgat meg akkor menny a szíved útján, és mikor csodálkozik, hogy te jársz azzal a fíúval akkor vágd a fejéhez:"nem hallgattal meg ezért így jártál!" vagy ha ellenkező irányba fordulna akkor tegyél róla, hogy kiszeressen belőle:D
2015. szept. 14. 20:54
 9/9 anonim válasza:
Nálunk ugyan az a hejzet de én harcolni fogok mert a srác is belém szerelmes a barátnőmmel töbször összevesztünk ezen amikor meglátott minket csókolózni. Én nem hagyom magam ha kell véget ezek ennek a barátságnak. Hidd el ha igazi legjobb barátnő meg fogja érteni!❤
2017. dec. 13. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!