Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém a legjobb barátom?
1. vagyok megint.Akkor minek vagy vele?
Amúgy meg,törődni akárki törődik veled,akivel járnál.Keress szerintem egy harmadikat.Mert a pasid nem kell neked,a haverod szerintem csak haver,csak nagyon közeli.
Úgy veszem rajta észre, hogy neki is jól esnek ezek. Ha rám néz, csillog a szeme és cuki fejet vág :) Amikor sírok, mindig leül mellém és meghallgat, sorra adja a zsepiket. Annyira kedves.
A páromat rég dobtam volna, de mindig vinnyog hogy jajj ő engem hogy szeret, adjak neki esélyt.
#4-es vagyok
Gondolkodj el rajta, hogy hányszor adtál neki "utolsó esélyt"... Szerintem, ha ezmár több, mint 2, akkor dobd ki, és mondd meg neki, hogy te már adtál neki esélyt (nem is egyszer), de azokat eljátszotta... És szerintem azt is mondd neki hogy a legjobb barátod sokkal kedvesebb nála, többet foglalkozik veled...(De ezt csak azután mondd, miután azt mondja neked, hogy nála joban senki sem szeret,meg nála jobbat nem találsz,meg ilyesmik...) A zárójeles részt azért írtam, mert az ilyen pasik általábn ezt csinálják...
Már mondtam neki, hogy "a legjobb barát többet foglalkozik velem, mint TE!" erre ő: "akkor menj hozzá"
Kihasznál nagyon. Utolsó esély hány volt? Vagy 10.
A#4-es vagyok
Szerintem mondd meg neki, hogy "Jó, akkor megyek is. Ja és ha annyira szerettél volna, akkor nem kellett volna ennyi esélyt adnom neked..." (Legalább is én tuti ezt mondnám neki...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!