Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém a legjobb barátom?
#4-es vagyok
Jobban is tette... Szerintem dobd ki minél hamarabb... Mondanám, hogy mondd neki azt is, hogy nem lesz mégegy ilyen arátnője, aki ennyi esélyt ad neki, csak ezzel azt hinné, hogy akkor te még mindig szereted, vagy legalább is többet érzel iránta, mint amennyit valójában... Úgyhogy szerintem csak dobd ki és kész.
Mindent megtettem már amiket írtál. Semmi hatása. Olyan egoista és büszke, hogy már-már az őrületbe kerget vele.
De mit kezdjek a legjobb baráttal??
Szerintem meg te vagy szerelmes a haverodba,nem ő beléd.
És ezért nem szabadna a pasiddal lenned már.
#4-es vagyok
Dobd ki a pasid és ne foglalkozz azzal amit mond... Csak attól félek, hogy az ilyen emberek nem igazán bírják elviselni, ha a "csajuk" (nem zavarja őket, hogy már nem az övéké, mert úgy gondolják úgy is visszajön hozzájuk... Na mindegy... Szóval...) elhagyja őket és ha már nem lehet az övé, akkor másé se legyen... Ettől félek... És a durvábbak gyilkosságig is elmennek... Úgyhogy vigyázz vele, de mindenképp dobd ki!
Még mindig a #4-es vagyok
Majd írd meg a fejleményeket, ezzel kapcsolatban. Remélem tudok/tudtam segíteni.
#4-es vagyok
Várom a fejleményeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!