Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az embernek kamaszkorában van a legjobb dolga, ha csalódik, az esetek 95%-ban a szerelem tölti ki azt. Felnőttként visszamennétek a kamaszkorba?
Soha nem lennék mégegyszer kamasz!
Igaz ezt-azt másképp csinálnék ha lehetne!
Ja és azok a gondok elegek lennének de fel kell nőni!
Én gyűlöltem a kamaszkort, nonstop megaláztatás volt és szenvedés.
Most legalább nincs, nem kell abba a kva iskolába járnom, dolgozhatok, van pénzem, önálló vagyok és a srácokkal is jól boldogulok.
Soha semmiért nem lennék megint kamasz. A kamaszénemnek ezerszer szarabb volt, mint a mostaninak.
22L
Én nem sírom vissza. Jobb, hogy dolgozom és amikor vége, akkor vége. amikor kamasz voltam, heti hatszor jártam zeneiskolába 2-2 órára naponta, mellette meg próbáltam megtanulni azt a sok értelmetlen baromságot, amiből most vajmi keveset használok.
Nem voltam egy szupercsávó, sosem kaptam meg azokat a csajokat, akiket szerettem volna. Most van 3 gyermekem és ma is imádom a feleségemet és nem bántam meg azt, hogy őt választottam életem társává.
44/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!